Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Φώναζε και μίλαγε μόνη της»- Η έκρηξη θυμού της Britney Spears σε έξοδο με τον σύζυγό της

Σπίαρς

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η Britney Spears τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο η 41χρονη βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σε γνωστό κατάστημα του Los Angeles. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (13/01) όταν η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν πολυτελές εστιατόριο για να δειπνήσουν.

Η Britney Spears έγινε «πυρ και μανία»- Τι συνέβη

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ΤΜΖ πως η διάσημη καλλιτέχνης και ο σύζυγός της, Sam Asghari εμφανίστηκαν με έναν σωματοφύλακα στο εστιατόριο JOEY στο Woodland Hills, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο, οι οποίοι την αναγνώρισαν αμέσως.

Οι θαμώνες απαθανάτισαν την pop star με τα κινητά τους τηλέφωνα εν αγνοία της, γεγονός που έκανε την Spears έξαλλη. Η 41χρονη τσαντίστηκε και τα πράγματα πήραν γρήγορα ακραία τροπή, με τον σύζυγό της να αποχωρεί από το εστιατόριο

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η Britney έγινε «μανιακή», φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες. Ο Sam Asghari φέρεται να σηκώθηκε απότομα και να αποχώρησε από το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα η τραγουδίστρια σηκώθηκε και έφυγε από το εστιατόριο με τον σωματοφύλακά της, ο οποίος σύντομα επέστρεψε για να πληρώσει τον λογαριασμό. Στο βίντεο που εξασφάλισε το TMZ η Βρετανίδα καλλιτέχνης κάθεται μόνη στο τραπέζι και μιλά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου