Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Tίτλοι τέλους στη σχέση Παπαδοπούλου – Πασχαλάκη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διατηρούσε δεσμό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τα 4 τελευταία χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι μέχρι πρόσφατα δήλωνε τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life που είχαν κυκλοφορήσει καιρό, το ζευγάρι βρισκόταν σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας, καθώς ο 33χρονος τερματοφύλακας, πραγματοποίησε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Χώρισε το ζευγάρι;

Ωστόσο, κάτι έγινε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Tik Tok ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, Κωστής Ραπτόπουλος, τονίζοντας μάλιστα ότι χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της γνωστής τραγουδίστριας.

Η Ειρήνη, από την μεριά της, έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ το ίδιο ισχύει και στο προφίλ του τερματοφύλακα.

 

«Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας» είχε πει πριν καιρό η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00