Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπεν Άφλεκ: Ο ηθοποιός σε ρόλο… σερβιτόρου – Πρόσφερε φαγητό και ποτό στη Τζένιφερ Λόπεζ (Φώτο & Βίντεο)

Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να απόλαυσε κάποιες από τις ώρες του σερβίροντας καφέ και ντόνατ στους πελάτες γνωστής αλυσίδας, με κεντρική πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του σύζυγο Τζένιφερ Λόπεζ.

Πιο συγκεκριμένα ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης με τον διπλό γάμο του με τη Λόπεζ, εντοπίστηκε σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας «Dunkin» στο Μεντφορντ. Κατά τις πληροφορίες ο Άφλεκ βρέθηκε στο σημείο, με σκοπό να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για τις ανάγκες του καταστήματος. Όπως φαίνεται ο ίδιος έπρεπε να υποδυθεί τον υπάλληλο, και να σερβίρει στους εύθυμους πελάτες τα καλούδια του καταστήματος.

Όπως κάθε πρωί, η κάτοικος Μασαχουσέτης, ονόματι Λίσα Μακέι έκανε το κλασικό πρωινό πέρασμα από το drive-through της γνωστής αλυσίδας καφέ και γλυκών των ΗΠΑ, για να αγοράσει τον καφέ της πριν πάει στη δουλειά.

Όταν σταμάτησε στο σημείο παραλαβής, άνοιξε το παράθυρο και εμφανίστηκε ο Μπεν Άφλεκ, για να της δώσει την παραγγελία της.

Αρχικά, η Μακέι πρώτα άκουσε μια φωνή να της λέει: «Δείχνετε υπέροχη αυτό το πρωί. Καλωσήλθατε στο Dunkies. Mπορώ να πάρω την παραγγελία σας;» η οποία της ακούστηκε γνώριμη και στην παράδοση, είδε τον Άφλεκ.

 

Ο Άφλεκ έχει «συλληφθεί» πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό να κρατά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, ενώ έχει ομολογήσει πως είναι οπαδός της.

Μεταξύ των πελατών βρέθηκε και η Λατίνα σταρ, η οποία χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες του αγαπημένου της, για να απολαύσει ένα ρόφημα και λίγο φαγητό.

 

Η Λόπεζ έκανε την παραγγελία της μέσα από το αμάξι της, δέχτηκε τις υπηρεσίες από τον σύζυγό της και ύστερα φωτογραφήθηκε μαζί του μέσα στο κατάστημα. Τις εικόνες και τα βίντεο που γρήγορα «σάρωσαν» το διαδίκτυο, τα κοινοποίησαν περαστικοί, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν το διάσημο ζευγάρι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου