Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»

Είχαν έντονη λογομαχία για το «φαρδύ» φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ που ήταν παράνυμφος στον γάμο του Χάρι και της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει τις… αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια, ενώ σήμερα κυκλοφορούν τα απομνημονεύματά του Spare.

Ο Χάρι προχώρησε σε πολύ ιδιωτικές λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας το πώς έκλαψε η πριγκίπισσα Σάρλοτ, όταν δοκίμασε το φόρεμα της παρανύμφου. Ο Χάρι για ακόμα μια φορά επανήλθε στον περιβόητο καβγά, πριν από τον γάμο μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ.

Ο δούκας του Σάσεξ κατονομάζει τη μικρή ανιψιά του, που είναι τώρα επτά ετών, στο περιστατικό και επιμένει ότι η κουνιάδα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν υπεύθυνη για τον καβγά.

Ο Χάρι βρήκε τη Μέγκαν «να κλαίει με λυγμούς» στο πάτωμα μετά τον καβγά, υποστηρίζει στα απομνημονεύματά του, τα οποία κυκλοφορούν σήμερα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Κέιτ και η Μέγκαν μέσω κινητών σύμφωνα με τον Χάρι:

jkkjnkj

Εξιστορώντας το περιστατικό, ο Χάρι είπε ότι η Κέιτ έστειλε στη Μέγκαν ένα μήνυμα που έγραφε: «Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι».

Εξηγεί ότι η Κέιτ δεν ήταν προφανώς πρόθυμη να συναντήσει τον ράφτη της Μέγκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον και οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν γραπτά μηνύματα για το θέμα μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο.

Ο Χάρι έγραψε: «Η Μέγκαν ρώτησε αν η Κέιτ είναι ενήμερη για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον πατέρα της (προφανώς εννοούσε τον Τόμας Μαρκλ)».

«Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε πολύ καλά, αλλά τα φορέματα είχαν πρόβλημα και ο γάμος είναι σε τέσσερις ημέρες». «Ναι, Κέιτ, το ξέρω…», απάντησε κοφτά η Μέγκαν.

Ο Χάρι είπε: «Η Μέγκαν δεν απάντησε αμέσως στην Κέιτ. Ναι, είχε ατελείωτα μηνύματα σχετικά με το γάμο, αλλά κυρίως ασχολιόταν με το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι, το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ λέγοντάς της ότι ράφτης μας είναι σε αναμονή».

«Λίγο αργότερα έφτασα στο σπίτι και βρήκα τη Μέγκαν στο πάτωμα να κλαίει με λυγμούς. Τρομοκρατήθηκα που την είδα τόσο αναστατωμένη, αλλά δεν το θεώρησα καταστροφή. Τα συναισθήματά της ήταν πολλά και είχαν να κάνουν με το άγχος της τελευταίας εβδομάδας, του τελευταίου μήνα, της τελευταίας ημέρας. Ήταν ανυπόφορο αλλά προσωρινό. Η Κέιτ δεν ήθελε να κάνει κακό, της είπα» συμπλήρωσε.

Την επόμενη μέρα η Κέιτ έφτασε με ένα μπουκέτο λουλούδια και ζήτησε συγγνώμη από τη Μέγκαν, υποστηρίζει ο Χάρι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου