Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ -Τραυματίστηκε, ενώ απομάκρυνε χιόνια από το σπίτι του (Βίντεο)

FILE - Jeremy Renner poses for photographers upon arrival at the UK Fan Screening of the film "Hawkeye," in London, Thursday, Nov. 11, 2021. Renner is being treated for serious injuries that happened while he was plowing snow. The actor's representative said Sunday, Jan. 1, 2023, that Renner is in critical condition although he is stable. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File)

Σε «κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση» νοσηλεύευται ο διάσημος αστέρας της Marvel, ο «Hawkeye» Τζέρεμι Ρένερ, που τραυματίστηκες ενώ καθάριζε το χιόνι με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ορεινό ράντσο ιδιοκτησίας του, στη Σιέρα Νεβάδα

Ο 51χρονος ηθοποιός, δύο φορές υποψήφιος για το χρυσό αγαλματίδιο, μεταφέρθηκε μέσω αεροδιακομιδής στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής και αναφέρεται πως «βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το ατύχημα έλαβε χώρα, αφού έπεσε χιόνι ύψους 1,5 μέτρου το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, με την περιοχή που ζει ο ηθοποιός να πλήττεται σφοδρά από τη χιονόπτωση.

Ο εκπρόσωπός του επιχείρησε να υποβαθμίσει τον τραυματισμό του περιγράφοντας τον απλώς ως «ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού» .

Τζέρεμι Ρένερ: Λάτρης των εκχιονιστικών μηχανημάτων

Ο ηθοποιός μένει σε μια απομονωμένη περιοχή, που είναι συνηθισμένη σε τεράστιες ποσότητες χιονιού, γεγονός που συχνά οδηγεί τα οχήματα και μέρος του σπιτιού του συχνά να καλυφθούν από χιόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ο Ρένερ είναι λάτρης των μεγάλων μηχανημάτων και διατηρεί στην κατοχή του μια σειρά από εκχιονσιτικά διαφόρων μεγεθών, με τον ηθοποιό να αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο, όπου μπορεί να τον δει κανείς να οργώνει τον δρόμο του, κοντά στο Tahoe.

Ο Τζέρεμι Ρένερ οδηγεί το εκχιονιστικό του τον Δεκέμβριο του 2021

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου