Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου για Φαίη Σκορδά: Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν, είναι γελοίο (Βίντεο)

«Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το παράπονο που έχει από τον εαυτό της, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή το βιβλίο της, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, δήλωσε πως θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. «Το βιβλίο έχει άνω τελεία, δεν είμαι στην τελεία, δεν είμαι γριά, όπως μερικοί θέλουν», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Δεν το συζητήσαμε με λεπτομέρειες, αλλά δεν θα είναι η Ναταλία; Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος, δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα”, αλλά δεν έτυχε και δεν…».

Όσο για αυτά που ακούγονται για εκείνη, δήλωσε: «Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι, πώς εκπέμπω, πώς δουλεύω, πόσο δουλεύω».

θυσίασα στην καριέρα την απόκτηση ενός παιδιού

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα άλλαζε στη ζωή της, αν γύριζε πίσω τον χρόνο. «Ένα παράπονο που έχω από την Μαρία Ιωαννίδου είναι ότι θυσίασέ στην καριέρα την απόκτηση ενός παιδιού», παραδέχτηκε.

Για τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του παράσταση

«Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Φτύνουν το θέατρο. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία».

Για τη Φαίη Σκορδά και τα σχόλια που έκανε

«Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη. Το λέω για αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Μην το κάνετε, γιατί ο κόσμος μας αγαπάει. Για να με ξέρετε τώρα, ο κόσμος με έκανε. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους, επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι», είπε κλείνοντας η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου