Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ: Εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» με την χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζωγράφισε ο Τζόρτζ

«Καλά Χριστούγεννα από τον Τζορτζ», γράφει το μήνυμα στο Twitter

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζωγράφισε ο πρίγκιπας Τζορτζ. Στην κάρτα βλέπουμε έναν τάρανδο μέσα στο χιόνι, ενώ στη ράχη του βρίσκονται δύο κόκκινα σπουργιτάκια.

«Καλά Χριστούγεννα! Από τον Τζορτζ», γράφει το μήνυμα στο Twitter.

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όλη η βασιλική οικογένεια

Η Κέιτ Μίντλετον διοργάνωσε και φέτος την ειδική εκδήλωση «Royal Carols: Together at Christmas», η οποία προβλήθηκε στο ITV την παραμονή των Χριστουγέννων. Στο πλευρό της, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ αλλά και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ αφιέρωσε τα κάλαντα στην εκλιπούσα βασίλισσα, αποτίοντας φόρο τιμής στην «απίστευτη κληρονομιά» της, η οποία όπως είπε: «ενέπνευσε βαθιά πολλούς από εμάς».

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα, η Κέιτ, η οποία ηγήθηκε της εκδήλωσης με την υποστήριξη του Βασιλικού Ιδρύματος, δήλωσε ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο αβαείο για δεύτερο χρόνο.

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα μας χωρίς την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ. Η ίδια κράτησε τα Χριστούγεννα στην καρδιά της, ως μια εποχή που έφερνε κοντά τους ανθρώπους και μας υπενθύμισε τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας».

Μέλη της βασιλικής οικογένειας θα ακολουθήσουν τον βασιλιά στο Sandringham για ένα μεσημεριανό γεύμα με γαλοπούλα, αφού προηγουμένως παρευρεθούν στην πρωινή λειτουργία στην εκκλησία St Mary Magdalene.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου