Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Ράντου: Έγινα θιασάρχισσα από τα 25 – Όλες μου τις οικονομίες, τις ακούμπησα εκεί

«Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει αφήσει το στίγμα της στην γενιά των 90’s με την συμμετοχή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για την οικονομικής της κατάσταση και όχι μόνο.

Παράλληλα, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στην παράσταση «Το party της ζωής μου» και στην σχέση της με τη μητέρα της.

«Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου»

«Δεν είναι ακριβώς οι ‘σελίδες’ της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου είπε στη συνέχεια ότι ήταν αρκετά οικείο το συναίσθημα της παράστασης, γιατί δεν είχε καλή σχέση με την μητέρα της και της ήρθαν στιγμές στο μυαλό.

Ακόμη, ανέφερε ότι η ταύτιση είναι αδιανόητη και πολύ αναγνωριστική: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται party όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι εν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε στη συνέχεια: «Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη “δημιουργό” σου την αποκατέστησες ποτέ;» και η Ελένη Ράντου απάντησε: «Τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για την οικονομική της κατάσταση

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει θιασάρχισσα σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

«Έγινα θιασάρχισσα στα 25. Πολύ πιτσιρίκα. Όλες μου τις οικονομίες από το «Αχ Ελένη» τις ακούμπησα εκεί. Ό,τι μαζευόταν έφευγε εκεί. Είχα μία λοξή αντίληψη για την κωμωδία. Είναι το φυσικό μου να βλέπω τη ζωή με το χιούμορ, αλλά δεν έβρισκα στην αγορά αυτό που ονειρευόμουν. Έπρεπε να το δημιουργήσω», εξομολογείται η Ελένη Ράντου.

«Ήταν μονόδρομος. Δεν ήταν ούτε γιατί έχω αρχηγικές τάσεις, δεν περνάω καθόλου καλά ως αρχηγός, καταπιέζομαι πάρα πολύ. Νιώθω ότι δεν είμαι στο σωστό μέρος, όταν πρέπει να είμαι αρχηγός. Ήταν ο μόνος τρόπος να υπηρετήσω κάτι που θεωρούσα ότι μπορεί να γίνει και με άλλον τρόπο», ανέφερε κλείνοντας η ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00