Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρους Γουίλις: Ένα χτύπημα σε γυρίσματα ταινίας μπορεί να προκάλεσε την Αφασία; -Είχε χτυπηθεί από βλήμα (Βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν σαν πηγή το κοντινό περιβάλλον του, ο Μπρους Γουίλις μπορεί να απέκτησε το πρόβλημα με την αφασία μετά από τραυματισμό στα γυρίσματα ταινίας

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του του Μπρους Γουίλις είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ιστορία του Χόλιγουντ πάσχει από μια ασθένεια που τον εμποδίζει να επικοινωνεί σωστά και οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Τώρα, εννέα μήνες μετά, υπάρχει μια φήμη για τι μπορεί να προκάλεσε την αφασία από την οποία πάσχει ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο Μπρους Γουίλις έγινε γνωστός για τις ταινίες δράσης που έχει πρωταγωνιστήσει. Αυτές απαιτούν δύσκολα και σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνα γυρίσματα. Σε ένα τέτοιο γύρισμα, το 2003, για την ταινία «Tears of the Sun», ο Μπρους Γουίλις χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Marca, μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μη γνώριζε τίποτα, αλλά ο στενός κύκλος του ηθοποιού ήταν ενήμερος καθώς τα σημάδια της ασθένειας άρχισαν να είναι ορατά εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό που δεν γνώριζαν ούτε οι στενοί του άνθρωποι είναι τι προκάλεσε την αφασία και σύμφωνα με το Γερμανικό μέσο Filmstarts το ατύχημα στην ταινία «Tears of The Sun» ίσως να ήταν καθοριστικό.

Ο τραυματισμός από «βλήμα»

Ένας φίλος του Μπρους Γουίλις, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μίλησε στην Sun τον Μάρτιο του 2022 και αποκάλυψε ότι οι αλλαγές στη ζωή του ηθοποιού ξεκίνησαν πέντε χρόνια νωρίτερα.

«Στην αρχή δεν ήταν κάτι μεγάλο, απλά μικρά πράγματα, όπως ότι χρειαζόταν βοήθεια για να μιλήσει χρησιμοποιώντας ωτασπίδες. Όλοι όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν γνωρίζαμε την ακριβή διάγνωση. Ξέραμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν ήταν μυστικό αλλά αυτή η διάγνωση και το γεγονός ότι δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον ήταν έκπληξη», είχε δηλώσει η πηγή.

Το ατύχημα που αναφέρει το γερμανικό ΜΜΕ συνέβη όταν ο Γουίλις χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα «βλήμα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun». Μάλιστα ο Γουίλις είχε μηνύσει τα Revolution Studios για «ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο», αλλά και τον υπεύθυνο των ειδικών εφέ, Τζόε Πανκέικ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου