Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιμή Ντενίση: Η προσωπική της ζωή και η επιτυχία της «Σμύρνης μου Αγαπημένης»

Η Μιμή Ντενίση έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο MEGA

Μετά το ψάρεμα και την περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της Ναυπάκτου, η Μιμή Ντενίση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη απόλαυσαν το δείπνο τους με φόντο τον μαγευτικό Κορινθιακό Κόλπο.

«Η Μιμή είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και όταν μιλάει δε χορταίνω να την ακούω», είπε ο παρουσιαστής του «Fishy», ενώ υποδεχόμενος την καλεσμένη του σημείωσε:

«Νιώθω παράξενα ωραία που βρισκόμαστε στη Ναύπακτο οι δυο μας και τρώμε, δεν το περίμενα ποτέ. Δεν περίμενα να έρθεις στην εκπομπή».

Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε από τη μεριά της:

«Γιατί; Το συζητούσαμε καιρό. Όλοι ξέρουν την αγάπη που έχω με τη θάλασσα και τις βάρκες. Όλοι ξέρουν ότι δε θέλω τα αεροπλάνα επίσης. Δεν είχα δει τη γοητεία που έχει η διαδικασία του ψαρέματος. Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ».

«Έβγαζα πολλά λεφτά ως μοντέλο»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την σχέση της με τη Μικρά Ασία.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Μικρά Ασία. Το μόνο που είχα είναι έναν παππού ο οποίος είχε πολεμήσει μέχρι τον Σαγγάριο», είπε, τονίζοντας ότι «είναι στο DNA μου».

Κάπως έτσι γεννήθηκε η παράσταση και αργότερα η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

«Η ταινία, όπως και η θεατρική παράσταση, είναι σαν να έχει μια προστασία πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που θα μπορούσα να της προσφέρω εγώ. Μπορεί να είναι από τις ψυχές των ανθρώπων που φύγανε, να είναι από τη μεγάλη αδικία, γιατί η μεγάλη αδικία δεν ευνοείται. Φύγαν τόσοι άνθρωποι άδικα, ξεριζώθηκαν, πέθαναν, ζήσαν φρικαλεότητες, υπάρχει μια ενέργεια γύρω από το θέμα αυτό».

Για τους γονείς της λέει:

«Όταν είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι μοντέλο, δεν το πήρε στα σοβαρά ποτέ. Δεν ξεκίνησα ότι έκανα ένα book και πήγαινα σε εταιρίες. Επειδή ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια στο κολέγιο και πάρα πολύ καλή φοιτήτρια στη Φιλοσοφική, δεν είχε κάπου να παραπονεθεί. Δεν ήταν ότι παράτησα το πανεπιστήμιο και έγινα μοντέλο. Ίσα ίσα του έλεγα ‘τι; Θες να με πληρώνεις εσύ;’. Έβγαζα πολλά λεφτά ως μοντέλο.

»Το πήρε η μπάλα όλο αυτό και όταν βγήκα στην τηλεόραση του φάνηκε φυσικό. Δε θεώρησε όμως ότι θα το κάνω επάγγελμα. Θεώρησε ότι ήταν για λίγο».

Για την σχέση της με τη γυμναστική είπε:

«Όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ αθλητικός τύπος. Είχα πάρει μετάλλιο για το μπάσκετ, ήμουν αρχηγός της ομάδας του κολεγίου. Γενικά είμαι της κίνησης και γενικά δεν κάθομαι σε ένα μέρος ποτέ, έχω το αλαλούμ μέσα μου».

«Μου έχει ζητηθεί να κατέβω στην πολιτική»

Έχοντας διαγράψει μια τεράστια καριέρα στον χώρο του θεάματος, η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει ότι της έγινε πρόταση να κατέβει στην πολιτική.

«Μου έχει ζητηθεί να κατέβω στην πολιτική γενικά. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δε νομίζω ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να κατέβω στην πολιτική. Δε νομίζω ότι με θέλουν και τόσο πολύ, γιατί δε νομίζω ότι στην πολιτική θέλουν αυτό που φαίνεται από το προφανές, ότι δηλαδή ‘αυτός θα μπορούσε να είναι καλός’. Ίσως έχω πολύ έντονες απόψεις για τα πράγματα, δεν ξέρω αν αρέσει».

«Ο ιδανικός άντρας για μένα…»

Για την προσωπική της ζωή, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ιδανικός άντρας για την ίδια θα ήταν κάπως σαν τον… Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ο ιδανικός άντρας για μένα θα ήταν ένας σαν και σένα. Τα χαρακτηριστικά που έχεις εσύ είναι ωραία σε έναν άντρα. Να είναι λίγο παλαιού τύπου, να την φροντίζει τη γυναίκα, να την προστατεύει.

»Αυτή η καραμέλα ότι ‘εσύ είσαι πολύ δυνατή, δεν έχεις ανάγκη από κανέναν’ δεν πιστεύω ότι ισχύει. Δεν μπορώ την βλακεία και την αγνωμοσύνη. Θέλω έναν άντρα που να είναι έξυπνος, ευχάριστος, να έχει χιούμορ, να μπορώ να γελάω μαζί του, και να έχει μια αυτάρκεια επαγγελματική. Δε με νοιάζει τι δουλειά θα κάνει».

«Υπομονετική, ανθεκτική, γενναιόδωρη», είναι οι τρεις λέξεις που επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός και οι οποίες τη χαρακτηρίζουν, σύμφωνα με την ίδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου