Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η συνεργασία του Θεοχάρη Ιωαννίδη με την οικογένεια Kardashian (Βίντεο)

Ιωαννίδης

Ο παρουσιαστής του «Night Out» μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε σχετικά με την εκπομπή του, «Night out» και τον καλεσμένο του, Αντίνοο Αλμπάνη που θα έχει αυτή την Πέμπτη: «Ο Αντίνοος έγραψε ιστορία. Περάσαμε παρά πολύ ωραία».

Αυτή την Πέμπτη η εκπομπή «Night out» θα προβληθεί στις 00:30, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Σχετικά με τις φάρσες που γίνονται στην εκπομπή αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει φάρσα που δεν πήγε καλά, αλλά ακόμη κι αυτές βγαίνουν στο ”αέρα” με πιο ωραίο τρόπο.

Για την είδηση του γάμου του που αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην Δανάη Μπάρκα και στην εκπομπή «Πάμε Δανή» ανέφερε: «Έχω κάνει ένα γάμο, γιατί ήθελα να το ζήσω και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν παίρνω τίποτα πίσω» και παραδέχθηκε και ότι θα το ξαναέκανε.

Εξέφρασε την επιθυμία του ο παρουσιαστής «θέλω να έχω την βάση μου, αλλά και να έχω και την τρέλα μου και να έχω μία ζωή ξέφρενη».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι έχει συνεργαστεί με τη οικογένεια Kardashian το 2018 στα πλαίσια ενός project που έφτιαχναν εφαρμογές για τις αδελφές Kardashian με μία ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονταν πολύ καιρό στην Αμερική.

«Έχω γνωρίσει την μαμά των κοριτσιών, Κρις Τζένερ, σε αυτή την δουλειά έκανα περισσότερο χαρτούρα και ”λάντζα”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου