Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, σακατεμένος σωματικά και ψυχικά»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello!.

Μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για το πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για τον ίδιο η φετινή, καθώς και για την συντροφικότητα και το τι ρόλο παίζει αυτή στη ζωή του.

Πρέπει να μας πεις το μυστικό σου.

Πιστεύω πως είναι η θάλασσα, η Αίγινα. Για αυτό επέλεξα να ζω στην Αίγινα. Το μυστικό μου είναι πολύ φανερό. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος σωματικά και ψυχικά, αλλά ήμουν εκεί με τη θάλασσα και τα γατιά μου κι ένιωθα πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα.

Δεν σου λείπει κάποιος να μοιράζεσαι όλη αυτήν την ηρεμία;

Βέβαια, αυτό είναι αλήθεια. Γενικότερα θέλω να μοιράζομαι ό,τι όμορφο, τη θάλασσα, την ηρεμία, τις βόλτες με το ποδήλατο -αν δεν πέφτω!- και το κανό, τους ατελείωτους περιπάτους. Έχω φίλους στην Αίγινα με τους οποίους τα μοιράζομαι όλα αυτά, αλλά μέχρι εκεί.

«Έκανα coming out επειδή…»

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αναφερθεί στον λόγο που αποφάσισε να κάνει coming out.

«Ναι γιατί, αλλιώς είσαι εσύ υπό την επήρεια του κοινού. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι χρειάζεται να πεις για πάρεις followers ή να πάρεις μπράβο στα social media. Και βλέπω ανθρώπους που το κάνουν αυτό το πράγμα και που ο δημόσιος λόγος τους λαμβάνει πολλά χειροκροτήματα και πολλές καρδούλες, ενώ ο ιδιωτικός τους είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ. Και είναι και ένας λόγος για τον οποίο έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου.

Μου είχε πει τότε ‘Ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου σε αυτό το θέμα δεν ταιριάζει τόσο πολύ με τον ιδιωτικό’. Πράγματι, στον ιδιωτικό λόγο ήμουν φοβερά διεκδικητικός, μαχητικός, μιλούσα παντού για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα και εξηγούσα σε φίλους μου και πράγματα που ίσως δε γνώριζαν, αλλά στο δημόσιο λόγο μου πετούσα κάτω από τα ραντάρ. Όταν μου το είπε, συνειδητοποίησα ότι είχε δίκιο, ο δημόσιος λόγος μου δεν ήταν τόσο δυναμικός. Μία ημέρα μετά, μίλησα σε μία εκπομπή, έκανα coming out και ο δημόσιος λόγος μου ταίριαζε πια απόλυτα με τον ιδιωτικό και θέλω να ταιριάζει πάντα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00