Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Ποιος είναι ο Γκίλας;» – Ο Μιχάλης Ρακιντζής θυμάται ένα αστείο περιστατικό με τον Ίαν Γκίλαν των Deep Purple

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» «βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής και εξήγησε γιατί δεν θέλει να δίνει πια συνεντεύξεις.

«Στη ζωή μου έδωσα πολλές συνεντεύξεις γιατί δεν έχω κάτι καινούριο να πω. Τα περισσότερα εστιάζονται σε πράγματα που έχεις πει και θεωρώ πως γίνομαι και βαρετός. Τελευταία φορά έδωσα συνέντευξη πριν από 2μιση χρόνια. Χαρακτηρίστηκαν σνομπ αλλά δεν έχει καμία σχέση» δήλωσε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που βλέπει τα τραγούδια του να περνούν από γενιά σε γενιά και να αγαπιούνται από το κοινό με την ίδια θέρμη εξήγησε πως το κάθε κομμάτι έχει την τύχη του και πως δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοχή του κόσμου.

Αναφέρθηκε στην εποχή που ζήτησε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να μην παίζουν συνέχεια τα τραγούδι του γιατί δεν ήθελε να «καούν». «Η υπερέκθεση δεν κάνει καλό μακροπρόθεσμα» υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι καλλιτεχνικά δεν μπήκε ποτέ σε ένα «καλούπι», ότι πειραματίστηκε με τη μουσική ακόμα κι αν κάποιοι θεώρησαν πως έτσι έκανε σαμποτάζ στην καριέρα του.

«Έκανα πολύ μεγάλες υπερβάσεις. Μετά από έναν δίσκο με μεγάλη επιτυχία, το γυρνάς και κάνεις έναν δίσκο με κάτι λαϊκότροπα άσχετα. Αυτό κλωτσάει λίγο… Πάνω που έκανα τη δουλειά με τον Gillan πέταξα το trance mix που είναι δύσκολο άκουσμα. Αυτά δεν είναι εμπορικές κινήσεις, κάνεις οτιδήποτε για να καταστρέψεις την καριέρα σου» δήλωσε.

Ο γνωστός τραγουδιστής κενώ περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό που είχε λίγο πριν τη συναυλία του με τον Ίαν Γκίλαν των Deep Purple στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν μεσημέρι, έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία στο γήπεδο της Τούμπας. Εμείς ήμασταν εκεί, πίναμε καφέ και μπαίνει ένας κύριος έξαλλος, πολύ ιδιαίτερος τύπος και όπως είμαστε εκεί εγώ με τα παιδιά μαλλιάδες και τα λοιπά, και λέει: ποιος είναι ο Γκίλας; Μόλις το ακούσαμε εμείς, καταλάβαμε ότι εδώ έχει ψωμί, θα πέσει γέλιο» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Του λέω: τι τον θέλετε; Και μου απαντάει: Κολλάει αφίσες πάνω στον Βοσκόπουλο. Πηγαίνει στον Γκίλαν και αρχίζει να του τα ψάλει και να του λέει πράγματα… πού να καταλάβει βέβαια ο Γκίλαν το ο,τιδήποτε; Με φώναξε να του μεταφράσω. Του λέω: βγάλτα πέρα μόνος σου», περιέγραψε για το περιστατικό ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου