Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το υπερπολυτελές σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ: Έχει 10 δωμάτια, 17 μπάνια πισίνα και θέατρο (Βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν βρει την ερωτικής τους «φωλιά», σε ένα υπερπολυτελές σπίτι. Αν και η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, πλέον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ζουν στο απομονωμένο σπίτι τους στο βουνό.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες βλέπουμε το απομονωμένο σπίτι του ζευγαριού, το οποίο περιβάλλεται από ένα δάσος με δέντρα. Αρχικά είχε εκτιμηθεί στο χρηματιστήριο για 65 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ζευγάρι κατέβαλλε για να το αποκτήσει πάνω από 50.000.000

Έχει 10 δωμάτια, 17 μπάνια πισίνα και θέατρο!

Το κτήμα των 20.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Bel Air στο Λος Άντζελες και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τις οικογένειες και των δυο, καθώς διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια.

Το εντυπωσιακό αρχοντικό διαθέτει επίσης θέατρο, γυμναστήριο, πολλές κουζίνες, πισίνα υπερχείλισης και εκπληκτική θέα σε ένα γήπεδο γκολφ και στην πόλη.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι απίστευτα ευρύχωρη με δικό της καθιστικό, διπλά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Ένα από τα 17 μπάνια έχει παστέλ ροζ και χρυσή εμφάνιση με μια vintage χρυσή μπανιέρα.

Γνωστό ως «The Bellagio Estate», το καλαίσθητο σπίτι αποτελεί χώρος επίδειξης τέχνης και υψηλού design, εφάμιλλο των απαιτήσεων του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ και ο Μπεν μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες τους στο δικό τους home cinema, με τους άνετους γκρι καναπέδες και τα χρυσά φωτιστικά.

Ένα μάλιστα από τα 17 μπάνια του σπιτιού διαθέτει vintage αισθητική, με χρυσό λουτρό. Το λαμπερό ζευγάρι αναζητούσε σπίτι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Beverly Hills, στο Bel Air και στο Holmby Hills από τον Ιούλιο του 2021.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου