Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Δεν παραιτηθήκαμε από τα βασιλικά μας καθήκοντα λόγω ιδιωτικότητας», δηλώνουν Μέγκαν και Χάρι

Το Megxit δεν έγινε για λόγους «ιδιωτικότητας» δηλώνουν τώρα οι Σάσεξ στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι διαψεύδουν ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ επειδή επιζητούσαν μια πιο ιδιωτική ζωή, όπως καταδεικνύεται στο ντοκιμαντέρ τους που απεικονίζει τις πιο οικείες στιγμές της σχέσης και του γάμου τους, αλλά διατείνονται ότι θέλουν να «πουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας».

Ενώ δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού, που περιλαμβάνει πλάνα από βίντεο 15 ωρών που τράβηξαν ενώ σχεδίαζαν το Megxit, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν δεκάδες νέες φωτογραφίες, καθώς και πλάνα, των ίδιων και των παιδιών τους Άρτσι και Λίλιμπετ στο σπίτι τους, φωτογραφίες από τα πρώτα τους ραντεβού, ακόμη και πλάνα του Χάρι να τη ζητά σε γάμο, τα οποία η Μέγκαν προφανώς «μετέδιδε ζωντανά» σε φίλους της.

Το 15 ωρών βιντεοσκοπημένο υλικό με προσωπικές στιγμές του «εκπεσόντος» ζεύγους έχει βιντεοσκοπηθεί τους πρώτους μήνες του 2020, σύμφωνα με τη σκηνοθέτιδα Λιζ Γκάρμπας, η οποία απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον έλεγχο που είχαν οι Σάσεξ στο σόου, αποκαλώντας τη σειρά «συνεργασία».

Οι ειδικοί περί τη βασιλική οικογένεια ισχυρίστηκαν ότι η απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα ήταν ένα σημάδι ότι ήθελαν να ζήσουν πιο ιδιωτικά. Ο ίδιος ο Χάρι είχε πει πως ελπίζει το Megxit να οδηγήσει τον ίδιο και την οικογένειά του «σε μια πιο ήσυχη ζωή» και το ζευγάρι έχει καταφύγει στα βρετανικά δικαστήρια για να προστατέψει την ιδιωτική του σφαίρα.

Αλλά η εκπρόσωπός τους, Άσλεϊ Χάνσεν διέψευσε την άποψη ότι το Megxit αφορούσε πραγματικά την ιδιωτική ζωή των Σάξεξ, λέγοντας στους New York Times: «Η δήλωσή τους που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να υποχωρήσουν δεν κάνει καμία αναφορά για ιδιωτικότητα και επαναλαμβάνει την επιθυμία τους να συνεχίσουν τους ρόλους και τα δημόσια καθήκοντά τους.

»(…) Επιλέγουν να μοιραστούν την ιστορία τους, με τους όρους τους, και όμως τα ταμπλόιντ μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει μια εντελώς αναληθή αφήγηση που διαποτίζει την κάλυψη του Τύπου και την κοινή γνώμη. Τα γεγονότα είναι ακριβώς μπροστά τους».

Η νέα σειρά του Netflix εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πότε ακριβώς οι Μέγκαν και Χάρι άρχισαν να σχεδιάζουν να κάνουν ένα ντοκιμαντέρ.

«Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια, ο (σ.σ βασιλικός) θεσμός γνωρίζει την πλήρη αλήθεια, τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια επειδή έχουν ασχοληθεί με αυτήν. Και νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στην περίπτωσή μου θα έκανε το ίδιο πράγμα» υποστηρίζει ο Χάρι.
Αργότερα, ο Δούκας του Σάσεξ λέει ότι ένας φίλος τους είπε ότι πρέπει να καταγράψουν αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους.

«Ένας φίλος μας στην πραγματικότητα πρότεινε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ με τον εαυτό μας αυτή τη χρονική περίοδο. Με όλη την παραπληροφόρηση που γίνεται εκεί έξω, ειδικά για εμάς και την αναχώρηση, φαινόταν σαν μια πολύ λογική ιδέα».

Στη συνέχεια, στα πλάνα της συνέντευξης, η Μέγκαν λέει: «Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι προστατεύουμε τα παιδιά μας όσο καλύτερα μπορούμε και επίσης κατανοούμε τον ρόλο που παίζουν σε αυτή την πραγματικά ιστορική οικογένεια».

Αργότερα, η Μέγκαν διερωτάται: «Τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου, γράφτηκαν βιβλία για την ιστορία μας από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Δεν είναι πιο λογικό να ακούσουμε την ιστορία μας από εμάς;»

 

 

Πηγή: dailymali.co.uk

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου