Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του, Σκάουτ, φωτογραφίζει τον πατέρα της, 9 μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία

Δείτε το στιγμιότυπο που ανάρτησε στα social media η Σκάουτ, κόρη του ηθοποιού και της Ντέμι Μουρ

Από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία, ο ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με ανακοίνωση της οικογένειάς του, για την κατάσταση της υγείας του γνωστοποιήθηκε και η απόσυρσή του από τον κινηματογράφο.

Πριν μερικές ώρες, ωστόσο, η κόρη του, Σκάουτ Γουίλις, ανάρτησε μία φωτογραφία του πατέρα της με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε την ώρα που απολάμβανε ένα οικογενειακό γεύμα. Χαμογελαστοί, Έμα Χέμινγκ και Μπρους Γουίλις κρατιούνται από το χέρι. Το στιγμιότυπο ανέβασε η Σκάουτ Γουίλις στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία

mproys_gouilis728

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Γουίλις για τη διάγνωσή του με αφασία

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του σταρ του «Die Hard», συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε η δήλωση που ετοίμασε η σύζυγός του Έμμα, ​​η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ και όλα τα παιδιά του.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Ντέμι Μουρ, με την οποία ο Γουίλις διατηρεί άριστες σχέσεις.

Δείτε την ανάρτηση από το προφίλ της Ντέμι Μουρ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00