Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μενεγάκη: Καλεί τον Παπακαλιάτη να τη συμπεριλάβει σε σειρά του – «Πάρε τον χρόνο σου, δεν βιάζομαι»

«Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη ανάγνωση» λέει η παρουσιάστρια στον σκηνοθέτη

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός. Με χιουμοριστική διάθεση η παρουσιάστρια του «Ελένη» και ο καλεσμένος της, Τάκης Ζαχαράτος κάλεσαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τη συμπεριλάβει σε μία επόμενη δουλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός της εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του σκηνοθέτη. Η Ελένη Μενεγάκη αντιμετώπισε με χιούμορ την πρόκληση του Τάκη Ζαχαράτου και απευθυνόμενη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε:

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι» είπε, κοιτάζοντας τον τηλεοπτικό φακό.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

 

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Πάτερ Ημών» στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τον Κώστα Καρρά. Ακόμη, είχε κάνει ένα πέρασμα από τα: «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» και δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου