Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Ό,τι βγάλω από τη σύνταξη θα είναι από τον Φώσκολο»

Μία αναδρομή στο παρελθόν και τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο έκανε ο Γιώργος Ματαράγκας σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, αναφέρθηκε στην εποχή των καθημερινών σήριαλ του Νίκου Φώσκολου.

«Αυτοί που έπαθαν έπαρση δε νομίζω ότι υπάρχουν σήμερα. Αυτοί που δεν έπαθαν την έπαρση συνεχίζουν να δουλεύουν και να υπάρχουν στα πράγματα. Εγώ ένιωσα κάποια στιγμή τη λατρεία του κόσμου αλλά μέχρι εκεί. Ξέρετε πόσες χιλιάδες γράμματα έχω ακόμα στο σπίτι; Πήγαινα για μπάνιο να κολυμπήσω και μου έλεγαν δώσε μας ένα αυτόγραφο. Πού να το ‘χω το αυτόγραφο; Μαγιό φοράω» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ματαράγκας πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στον δρόμο. Τι θα γίνει αύριο; Τι θα γίνει μεθαύριο; Δεν μπορούσες να πας πουθενά. Έπεφταν επάνω σου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στα χρήματα που έλαβε από τη συμμετοχή του στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου. «Ήταν καλά τα χρήματα, δόξα τω Θεώ. Τώρα κοντά που θα πάω για τη σύνταξη, πιστεύω πως ό,τι βγάλω απ’ τη σύνταξη θα βγει από τον Νίκο Φώσκολο, γιατί εκεί ήταν τα πολλά ένσημα και τα καλά λεφτά» τόνισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00