Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα»

«Το ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και έκανε λόγο για τη γυναικεία φιλία, με αφορμή της σχέση της με τη στενή της φίλη, Έλενα Σκουλά.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η φιλία τους μετράει 20 χρόνια και μάλιστα γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν κάνουν στενή παρέα, από τον Τεχνοχώρο μετά τη σχολή, όπου η Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο υπόγειο και η Έλενα Σκουλά έπαιζε από πάνω στην Κεντρική Σκηνή.

Οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι του 2003, όταν έκαναν κοινές διακοπές και έκτοτε η σχέση τους είναι στενή.

«Στην Έλενα μου αρέσει που ενώ φοβάται πολλά πράγματα, δεν κολ..νει. Πάει προς τα πάνω τους χωρίς να το σκέφτεται, γιατί πάει με το μυαλό. Αυτό καμιά φορά την απομακρύνει από τα συναισθήματά της, αλλά το έκανε πιο μικρή. Τώρα είναι πιο κοντά σε αυτά που αισθάνεται. Αλλά γενικά δουλεύει πολύ το μυαλό της, κάνει λίστες, είναι οργανωμένη. Είναι πιο περιπετειώδης από μένα ενώ εγώ είμαι φοβητσιάρα, είναι κοινωνική, όχι απλά κοσμική, την αγαπούν οι άνθρωποι και αυτοί τους αγαπάει» είπε για τη φίλη της η ηθοποιός και αντίστοιχα η Έλενα Σκουλά επισήμανε γι’ αυτά που αγαπά στη Σμαράγδα Καρύδη και που τις έδεσαν: «Το χιούμορ της, όπως και το γεγονός πως είναι πολύ έξυπνη».

 

Η ηθοποιός στη συνέχεια θέλησε με τα λόγια της, να καταρρίψει τα στερεότυπα, που τονίζουν ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία.

«Πάντα είχα όμορφες φίλες. Μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της. Επίσης, το θέμα της φιλίας, ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα. Οι κολλητές μου ήταν γυναίκες. Καλά τα πάω και με τους άντρες, αλλά οι κολλητές μου, εκείνες στις οποίες έλεγα τα μυστικά μου ήταν γυναίκες. Μην το λέμε ότι οι άντρες είναι τόσο δοτικοί, ντόμπροι, έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα, να κάνουν απάτες ο ένας στον άλλον, να παίρνουν ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να τσακώνονται. Δεν είναι δα πως αυτοί είναι πιστοί φίλοι και εμείς όχι» είπε.

 

Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν ότι αυτό που τους αρέσει να κάνουν είναι να ταξιδεύουν παρότι η Σμαράγδα παθαίνει πανικό, φοβάται τα αεροπλάνα, τις αλλαγές και θέλει την άνεσή της.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά τους ταξίδια, όπως αποκάλυψαν, ήταν στην Τοσκάνη. Αγαπούν και οι δυοτο καλό φαγητό, έχουν διαφωνίες, όμως φροντίζουν να μιλάνε με ειλικρίνεια μεταξύ τους. Επίσης πολύ σημαντικό για τη σχέση τους, όπως τόνισαν είναι το γεγονός πως ό,τι λένε μεταξύ τους, δεν βγαίνει παραέξω.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί