Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Η ζωή με τον Μάικλ Ντάγκλας γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη»

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: (L-R) Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Παρά τα 22 χρόνια έγγαμου βίου και τα δύο παιδιά, η Χολιγουντιανή ηθοποιός δηλώνει το ίδιο ερωτευμένη με τον -κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο- σύζυγό της

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας έκλεισαν φέτος 22 χρόνια μαζί και παρόλα αυτά, συνεχίζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ παντρεύτηκε το 2000 κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 22χρονο Ντίλαν και τη 19χρονη Κάρις.

Παρά τη μακροχρόνια κοινή τους πορεία, κάποια προβλήματα που είχαν στον γάμο τους και τη ρουτίνα με την ανατροφή των δύο παιδιών τους, ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλο δεν έχει στερέψει. Αντιθέτως, φουντώνει κάθε χρόνο και περισσότερο, όπως είπε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Η 53χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του «National Treasure: Edge of History» με τον γιο της, Ντίλαν και προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις. Όπως είπε αρχικά, νιώθει υπέροχα που μπορεί να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

«Απολαμβάνω κάθε λεπτό με τον τύπο αυτό. Είναι καλός γιος, απλά ο καλύτερος. Χρόνο με τον χρόνο, βελτιώνεται. Τόσο με τους φίλους του, όσο και με την οικογένειά του», είπε στη συνέχεια, για τον γιο της.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στη σειρά «Wednesday» του Netflix, όπου συμμετέχει ως «Μορτίσια Άνταμς» κι έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Όπως ανέφερε, η οικογένειά της είναι συνεχώς στο πλευρό της σε όλα της τα βήματα.

«Είμαστε πολύ δεμένοι. Με υποστηρίζουν πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η κόρη μου και ο Ντίλαν με υποστήριξαν απίστευτα. Όχι μόνο ως ηθοποιό, αλλά ως άνθρωπο».

Μιλώντας για την οικογενειακή ζωή με τον Μάικλ Ντάγκλας και τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν δείχνει την παραμικρή δυσφορία. Αντιθέτως, τόνισε πως «κάθε χρόνο είναι και καλύτερα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Telegraph, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για τον σύζυγό της κι είχε αναφερθεί στα διάφορα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ που σχολιάζουν έντονα τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

«Είμαστε απλά καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν νιώθω πως είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Θυμάμαι τον κόσμο να λέει “Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75”. Αυτά είναι απλά μαθηματικά», είχε δηλώσει.

«Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Μάικ περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη, όμως είναι τρελό πράγμα αν το σκεφτείς. “Θα με παντρευτείς; Ναι”. Όμως, τότε σκέφτεσαι εκείνη τη Chanel τσάντα για την οποία ξόδεψες μία περιουσία και δεν σου αρέσει πια», είχε αναφέρει στη συνέχεια για τον γάμο τους.

Το διάσημο ζευγάρι έκλεισε 22 χρόνια γάμου στις 18 Νοεμβρίου. Ξεκίνησαν να είναι μαζί από τον Μάρτιο του 1999, ενώ επισημοποίησαν τη σχέση τους στις 18 Νοεμβρίου του 2000. Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου