Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Ο γιος του, Τζον Ντέιβιντ, αποκαλύπτει τι του έμαθε ο πατέρας του για την υποκριτική

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον τόνισε ότι έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη από τους γονείς του

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει από τον πατέρα του, Ντένζελ Ουάσινγκτον για την υποκριτική.

Ο ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι γιος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη και παραγωγού, Ντένζελ και της μουσικού, Πολέτα Ουάσινγκτον.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, 38 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Σπάικ Λι του 2018 «BlackKkKlansman», «Η Παρείσφρηση», για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, και στο θρίλερ δράσης «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν το 2020.

Ο Ουάσιγκτον εμφανίστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του «The Late Show with Stephen Colbert» για να μιλήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Piano Lesson» με συμπρωταγωνιστές τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Ντάνιελ Μπρουκς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν του έχουν δώσει κάποια συμβουλή οι γονείς του προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, ο ηθοποιός είπε ότι η μητέρα του εξακολουθεί να του κάνει παρατηρήσεις ακόμη και μετά από 29 φορές που παρακολούθησε το έργο.

«Είναι πολύ υποστηρικτικοί γονείς» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου λέει ότι είναι κυρίαρχος του χώρο του και ότι πιστεύει αυτό που λέει. Η μητέρα μου λέει τα ίδια».

Ερωτηθείς τι σημαίνει γι ‘αυτόν «να είναι κυρίαρχος του χώρου του» ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον απάντησε: «Απλώς να στέκεσαι δυνατός και να μην φοβάσαι να μένεις ακίνητος. Να λες τα λόγια σου μερικές φορές και μετά να μην φοβάσαι να κινηθείς, να γυρίσεις και να μιλήσεις στον συμπρωταγωνιστή σου. Να βρίσκεις τα δυνατά σου σημεία στη σκηνή, που κάνουν εσένα να αισθάνεσαι πιο άνετα και φυσικά και τον χαρακτήρα στον μονόλογο ή τη συζήτηση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00