Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Δεν είχα θέμα σε κάποιον δεσμό μου λόγω του Ρένου Ρώτα, είναι αγνή η σχέση μας

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο Maestro, τα γυρίσματα στους Παξούς, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Ρένο Ρώτα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στο νησί των Παξών, στο οποίο ανυπομονεί να βρεθεί ξανά σύντομα.

«Ελπίζω να πάω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, κάπου εκεί γύρω. Μου έχουν λείψει οι άνθρωποι, η θάλασσα, η ενέργεια του νησιού», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως είπε στη συνέχεια, είναι πολύ χαρούμενη για την προσθήκη του Maestro στο Netflix κι ίσως, κανονίσει ολόκληρη η ομάδα να δει μαζί την πρεμιέρα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα. Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την πρώην σύντροφό του και ανέφερε πως οι δυο τους έχουν διατηρήσει μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν, ενώ είναι πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα αν ένας από τους δύο βρεθεί σε σχέση.

«Τι να πω εγώ; Αν το είπε, το είπε. Εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα σε κάποια σχέση μου λόγω του Ρένου Ρώτα. Είναι ξεκαθαρισμένα αυτά. Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας κι αγνή. Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε κάποιο πρόβλημα σε αυτό», σχολίασε η Κλέλια Ανδριολάτου για τη σχέση της με τον πρώην της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου