Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα hot news της ημέρας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι ο αγαπημένος της, Στάθης Σχίζας, σε παιχνίδι επιβίωσης.

«Το συνήθισα… Νιώθω σαν τις γυναίκες των ναυτικών που είναι οι άνδρες τους 6 μήνες εδώ κι εκεί. Είμαστε όλοι ίσοι σε μία σχέση, κάποιες φορές οι γυναίκες είμαστε πιο καπάτσες», δήλωσε.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε πως εκείνος και η σύντροφός του έχουν αποφασίσει να απέχουν από τα πολλά φώτα δημοσιότητας όταν δεν χρειάζεται.

«Στο σπίτι είμαι νοικοκυρά μεγάλης καριέρας», δήλωσε η Πάολα.

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», αλλά και τις ακραίες αντιδράσεις του κοινού όταν συμμετείχε στη «Λάμψη». Όπως αποκάλυψε, θεατής της σειράς της είχε πει πως εάν είχε καραμπίνα θα την πυροβολούσε!

«Η Κύρα με τον Θέμη γνωρίζονται πολύ καιρό. Εύχομαι να ήταν κάποια στιγμή με τον Θέμη, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον. Την Κύρα την στενεύει η μητρότητα και αυτό είναι το πάτημα να απενοχοποιήσει πολλές γυναίκες που δεν τους πάει».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. «Το 2022 μου άφησε ανατροπές, νέα ξεκινήματα, ισορροπία», είπε και συμπλήρωσε πως οι τύψεις είναι συμβατές με την μητρότητα.

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στη Μπέτυ Μαγγίρα και περιέγραψε τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Στο πρώτο meeting που είχαμε κάνει με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχαν φύγει καρέκλες, αλλά στα πλαίσια του χαβαλέ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν έφηβος. Γνώρισα έναν άνθρωπο γλυκό, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν έφηβος».

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο παρελθόν της είχαν πει με το καλημέρα σας «εσύ, θα το βουλώνεις». Αυτό το σχόλιο της είχε προκαλέσει ανασφάλεια και κόμπιαζε στον αέρα, γεγονός που την έκανε να νιώθει πως ήταν αντιεπαγγελματίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου