Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ο έρωτας είναι στιγμές ευτυχίας – Μπορεί να σε καταστρέψει, να σε ισοπεδώσει

«Αρέσω για αυτό που βγάζω στον κόσμο και για αυτό με φλερτάρουν»

Για τον έρωτα, το φλερτ και το ρόλο που παίζουν όλα αυτά στη ζωή της μίλησε στην «Real L!fe» η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Στην ερώτηση αν πιστεύει στον έρωτα απαντά πως «πιστεύω ως ιδέα» και στη συνέχεια εξηγεί: «Συμβουλεύω να τον πετύχετε όποιοι θέλετε ακόμα. Καλός είναι. Δεν συμβαίνει για πολύ. Είναι από αυτές τις στάλες ευτυχίας που λες “υπάρχει Θεός” και μετά από λίγο αρχίζεις να τραγουδάς “αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι”».

«Είναι στιγμές ευτυχίας που δεν κρατούν, δεν επικρατούν. Όσο καλό σου κάνουν στην αρχή, μπορούν να σε καταστρέψουν, να σε ισοπεδώσουν, όταν φεύγουν, γιατί οι ορμόνες δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Μπορεί αν σε ομορφαίνουν, να σε κάνουν να λάμπεις, είναι πολύ καλός πλαστικός ο έρωτας. Είναι ένα μεθυστικό συναίσθημα, που πρέπει να έχεις στο νου σου ότι μπορεί να μην κρατήσει» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ..

Ακόμα, στην ερώτηση αν έχει αντιληφθεί να την έχουν φλερτάρει επειδή είναι διάσημη, απάντησε πως «δεν νομίζω ότι με ξέρει κι όλος ο κόσμος και σε αυτούς ποντάρω για να είμαι ειλικρινής. Επειδή είμαι αυτό που βλέπετε στα 27-28 χρόνια που είμαι στη δουλειά. Οι άνδρες με ξέρουν, οι γυναίκες, τα παιδιά με ξέρουν. Με φλερτάρουν και για αυτό. Δεν ξέρω αν έκανα πορνό ταινίες πως θα με αντιμετώπιζαν, αλλά τώρα για αυτό που με αντιμετωπίζουν δεν πάει κι άσχημα. Αρέσω για αυτό που βγάζω στον κόσμο και για αυτό με φλερτάρουν». είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00