Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Έχω πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας» (Βίντεο)

Κωστέτσος

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Ο γνωστός σχεδιαστής παραβρέθηκε σε event μόδας το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε για το Μy Style Rocks, τις επικρατέστερες παρουσιάστριες του show, ενώ προχώρησε και σε μία βαθιά εξομολόγηση από την παιδική του ηλικία.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπώ, την εκτιμώ. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή, μακάρι να κάτσει» απάντησε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Πώς θα έβλεπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά στο τιμόνι του My Style Rocks; «Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πολύ. Στεναχωρήθηκα με το bullying που της έγινε πρόσφατα. Όπως έγραψα και στο Instagram μου: μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος και κυοφορεί ένα έμβρυο, δεν την πειράζεις ποτέ» δήλωσε ο σχεδιαστής.

Με αφορμή το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, ο Βασίλειος Κωστέτσος προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, παραδεχόμενος πως έχει πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας.

«Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, ένα είδος παιδοφιλίας απέναντί μου. Το έχω υποστεί, όμως με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου και ξέφυγα. Κι άλλη μια φορά που με προστάτευσαν κάποιοι άλλοι. Οπότε μπορώ να έχω άποψη ο ίδιος για την παιδοφιλία» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής και σοκάρει.