Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής στο κατάστημά της

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό

Εξιχνιάστηκαν και οι δύο διαρρήξεις στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι, από όπου οι ληστές έκλεψαν κρέμες και καλλυντικά αξίας που κυμαίνονταν από 40.000 έως 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό Μας» πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να λύσει την υπόθεση διάρρηξης, η οποία κόστισε στην επιχειρηματία χιλιάδες ευρώ.

Η ζημιά στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου
Η ζημιά που έχει υποστεί το κατάστημα του Περιστερίου, κυμαίνονταν από 40.000 έως 50.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί μετά την έκπτωση των προϊόντων, άρα είναι μεγαλύτερο στην πραγματικότητα.

«Η αστυνομία προχωρά κανονικά με τις έρευνες για την υπόθεση. Δεν ξέρουμε τις εξελίξεις, ξέρω όμως ότι όλα προχωρούν κανονικά. Η κατάασταση του Περιστερίου ήταν ένα περίπλοκο θέμα. Το ένα περιστατικό έγινε 1η Σεπτεμβρίου και το άλλο 13. Ήταν μυστήριο όλο αυτό. Αυτό που μας ξένισε είναι ότι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ψάξουν τα ταμεία. Πήγαν κατευθείαν στις ακριβές κρέμες. Αφαίρεσαν 800 κρέμες στον αριθμό και πάμε στα 40 – 50.000 ευρώ» είχε πει ο Νικόλαος Μαλακοδήμος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Δήμητρα στεναχωριέται με αυτά. Λέει “γιατί τις κρέμες, δεν τις έδινα σε όποιον τις ήθελε, δεν έκανα καλύτερες τιμές, δεν βοήθαγα όπου ήθελαν, γιατί να μου τις πάρουν» είχε τονίσει κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Η διάρρηξη στο κατάστημα Περιστερίου
Η επιχειρηματίας έπεσε θύμα διαρρηκτών στο τέλος Αυγούστου, όταν άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του μαγαζιού της και έκλεψαν πολλά από τα προϊόντα της, ενώ μετά από λίγες ημέρες, έγινε ξανά κλοπή.

Katsafadou

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες  ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.

Μετά το δυσάρεστο συμβάν, η Δήμητρα Κατσαφάδου τόνισε πως δεν χρειαζόταν να της σπάσουν το μαγαζί, αφού θα έδινε δωρεάν τις κρέμες της, όπως συνηθίζει άλλωστε, σε πολλούς διαγωνισμούς που διοργανώνει διαδικτυακά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου