Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φοίβος Δεληβοριάς: «Γράφω για να ξεφύγω από κάτι που με βαραίνει – Ό,τι αισθάνομαι, το διαχειρίζομαι με το τραγούδι» (Βίντεο)

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την ζωή του, αλλά και για την επαγγελματική πορεία του.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για την σειρά  «Τα νούμερα» που προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση.

«Αυτή την περίοδο, μου λείπει ύπνος, αλλά είμαι πολύ καλά, γιατί ο λόγος που δεν κοιμάμαι είναι ”Τα νούμερα”. “Τα νούμερα” είναι ένα μικρό “συμπάν” που έχω φτιάξει με τους φίλους μου και ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι ότι όλη η ομάδα που έχει δημιουργηθεί, έχει κάτι που ακόμα και τα λάθη τα ομορφαίνει», ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε όλοι μαζί στην ταράτσα του Σπύρου Γραμμένου, πριν γίνει η τελική επεξεργασία.Eκείνη ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Τρέχαμε 3 μήνες για τα γυρίσματα και αυτό το “χάος” ξαφνικά πήρε μορφή. Πλέον μαζευόμαστε όλοι μαζί πριν κάθε προβολή επεισοδίου και τα βλέπουμε σε ατμόσφαιρα πάρτι. Όταν μου προτάθηκε να συνεργαστώ με την ΕΡΤ, το αναμενόμενο ήταν να κάνω κάποια μουσική εκπομπή, εγώ επέμεινα να κάνουμε μια μουσική κωμωδία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ποιό στοιχείο χαρακτηρίζει τον Φοίβο Δεληβοριά;

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος,«το παιδικό στοιχείο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Το παράδοξο είναι ότι, όταν ήμουν παιδί, ήμουν σαν μεγάλος και ώριμος. Όταν με ρωτούσαν στο σχολείο, έλεγα είμαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός. Όλες οι μορφές τέχνης ήταν κάτι που με τραβούσε πολύ από μικρό. Γράφω για να ξεφύγω από ένα συναίσθημα που με βαραίνει. Ό,τι αισθάνομαι, το διαχειρίζομαι με το τραγούδι. Είμαι άνθρωπος που μπορεί να λιώνει μέσα του, αλλά δεν το δείχνει. Πολλές φορές με ρωτούν τι έχω και τι σκέφτομαι. Είμαι σίγουρα “κοσμάρα”».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδοποιός τοποθετήθηκε για την οικογένειά του, και για το στοιχείο τους ενώνει.

«Είμαι πολύ της παρέας, ακόμα και με την οικογένειά μου. Νιώθω καλυτέρα, όταν είμαστε 3 χαβαλέδες με την Ιόλη και την Βάσω, από το πρότυπο «μπαμπάς, μαμά, παιδί». Πολεμάω την πραγματικότητα και την σιχαίνομαι. Είτε προσπαθώ να κάνω κάτι δημιουργικό, είτε να ξεφύγω από αυτήν. Δεν αποποιούμαι την έννοια του ενεργού πολίτη, αλλά είναι στιγμές που η πραγματικότητα δεν παλεύεται. Είναι σίγουρο ότι, από τις 12 το βραδύ που κοιμάται η σύζυγός μου, θα βάλω μια αγαπημένη μου ταινία ή δίσκο και έτσι τελειώνει η μέρα για μένα», τόνισε σχετικά με τον χρόνο που περνά με τους οικείους του.

Για την ιδιαίτερη σχέση του με την κόρη του, ο Φοίβος Δεληβοριάς αποκάλυψε πως, «η κόρη μου πια έχει γίνει κριτικός μου. Διάβαζε από την αρχή τα σενάρια για τα “Νούμερα” και ερχόταν στα γυρίσματα. Η κόρη μου είπε μια μέρα: «μπαμπά, τα “Νούμερα” θα μου άρεσαν ακόμα και αν δεν ήμουν κόρη σου, αλλά ακόμα δεν έχεις φτάσει το επίπεδο του ”Πάρα πέντε”».

«Η ζωή είναι ωραία, όταν αγαπάς χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση», είπε κλείνοντας ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφερόμενος στην κοσμοθεωρία του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00