Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Robert Pattinson: Αποκάλυψε ότι λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του (Βίντεο)

Εκτός από τα μικρά ψεματάκια στις συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός φαίνεται ότι έκανε το ίδιο και σε κάστινγκ

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Πάτινσονπαραδέχτηκε ότι λέει ψέματα στα ΜΜΕ για περισσότερο από μία δεκαετία, απλά για πλάκα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «GQ», πριν από το ντεμπούτο του ως Bruce Wayne στην ταινία «The Batman», αυτή τη φορά υπήρξε ειλικρινής. Παραδέχτηκε ότι μερικές φορές λέει πράγματα σε συνεντεύξεις, που είναι ψέματα.

Σε συνέντευξή του στη «Chicago Tribune» το 2012, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν λούζει τα μαλλιά του και ότι το χτένισμά του ήταν αποτέλεσμα χρόνων και χρόνων συσσωρευμένων υπολειμμάτων από το μη λούσιμο. Στο ίδιο δημοσίευμα, σαν να μην έφτανε αυτό, είπε ότι δεν καθαρίζει το διαμέρισμά του. Προφανώς, την επόμενη μέρα βρέθηκε στην επικαιρότητα για τις δηλώσεις του.

Ωστόσο, εκτός από τα μικρά ψεματάκια στις συνεντεύξεις, φαίνεται ότι το ίδιο έκανε και σε κάστινγκ. Η προφορά του Ρόμπερτ Πάτινσον ανησυχούσε τους παραγωγούς, επειδή κάθε μέρα ήταν διαφορετική: «Πάντα έφτανε ως ένα διαφορετικό άτομο, ως Αμερικανός. Έλεγε: “Γεια σας, είμαι από το Μίσιγκαν“», είπαν άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό.

Μάλιστα, ο Ρόμπερτ Πάτινσον έφτασε στο σημείο να πει ψέματα και στον Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά ο Νόλαν τον έπιασε στα πράσα. Ήταν για τον ρόλο του Μπάτμαν. Η οντισιόν για την ταινία «Batman» συνέπεσε με τα γυρίσματα του «Tenet» και του είπε ότι είχε μια οικογενειακή ανάγκη.

«Έπρεπε να κάνω τα πάντα για τον “Batman” μυστικά, οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Νόλαν όταν πήγα για οντισιόν. Του είπα ότι είχα ένα οικογενειακό επείγον περιστατικό. Και, μόλις είπα “είναι μια οικογενειακή έκτακτη ανάγκη” μου είπε: “Θα κάνεις το καστ του Batman, σωστά;”», εξήγησε ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Από τα πιο διαβόητα ψέματά του ήταν όταν το 2012, σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel, του είπε ότι ήταν άστεγος και ζούσε στον δρόμο.

«Έχω νοικιάσει μια γέφυρα και ζω πίσω από αυτήν. Είναι σε έναν από αυτούς τους κάδους σκουπιδιών», είχε πει ο ηθοποιός.

Τέλος, viral είχε γίνει και ένα περιστατικό με μια θαυμάστριά του, που τον παρενόχλησε έξω από το ξενοδοχείο του το 2009. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είχε υποστηρίξει ότι κάλεσε τη θαυμάστριά του για φαγητό και στο δείπνο βαρέθηκε τόσο πολύ, που δεν τον περίμενε ποτέ ξανά σε κανένα ξενοδοχείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου