Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: «Η Άμπερ Χερντ εκμεταλλεύτηκε ολόκληρο το #MeToo προς όφελός της»

«Έχουμε αυτή την τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας» – Στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ

Αν και η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ έχει φτάσει εδώ και μήνες στο τέλος της, εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Πρόκειται άλλωστε, για ένα θέμα που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι υποθέσεις του #MeToo, ενώ «καθάρισε» το όνομα του ηθοποιού, που είχε υποστεί μεγάλη ζημιά, λόγω των κατηγοριών της πρώην συζύγου του.

Ωστόσο, αν και η Άμπερ Χερντ υποστήριζε παντού πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής, σωματικής, αλλά και λεκτικής κακοποίησης από τον Χολιγουντιανό σταρ, πολλοί celebrities στάθηκαν στο πλευρό του και αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της.

Μεταξύ αυτών, η συμπρωταγωνίστρια του Τζόνι Ντεπ στα «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», αλλά και «Sweeney Todd», Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. Η δημοφιλής ηθοποιός επιμένει μέχρι σήμερα στην υποστήριξη του συναδέλφου της, παρά το γεγονός ότι δεν τους συνδέει κάποια στενή φιλία.

Θεωρεί ωστόσο, άδικες τις πράξεις της Άμπερ Χερντ και σε κάθε της ευκαιρία επισημαίνει πως αυτή η δίκη συμβολίζει το πώς κάποιες γυναίκες «εκμεταλλεύονται» προς όφελός τους το κίνημα του #MeToo.

«Νομίζω πως ο Τζόνι δικαιώθηκε πλήρως», δήλωσε πρόσφατα η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στους «Sunday Times» και πρόσθεσε: «Νομίζω πως πλέον είναι καλά. Είναι σε καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Χερντ, υποστηρίζοντας πως ο κόσμος είχε αποπροσανατολιστεί, καθώς είχε στο μυαλό του μόνο το «κορίτσι της αφίσας». «Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτά τα πράγματα. Αυτή η τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας», σημείωσε.

25783447__1_

Κλείνοντας, αφού τόνισε πως η Χερντ κατέστρεψε τη ζωή ενός ανθρώπου για ένα διάστημα κι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα του #metoo προς όφελός της, αναφέρθηκε στην cancel culture.

Όπως είπε, ο κόσμος κατάλαβε ποια είναι η αλήθεια και για τον λόγο αυτό, του προτάθηκε να συμμετάσχει ξανά στους «Πειρατές της Καραϊβικής» παρά τις καταγγελίες.

«Ο Τζόνι πέρασε μέσα από αυτά και τα κατάφερε. Δεν ισχύει το ίδιο για ανθρώπους σαν τον Κέβιν Σπέισι. Δεν υπάρχει χώρος για αυτόν πια», δήλωσε κλείνοντας.

25762283

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου