Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Πιτ Ντέιβιντσον παρακολούθησαν μαζί αγώνα NBA

Πιτ Ντέιβινσον

O ηθοποιός και το μοντέλο δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα το είδος της σχέσης τους – Δείτε φωτογραφίες

Ακόμα μια δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Οι δυο τους εθεάθησαν στις κερδκίδες του γηπέδου, να υποστηρίζουν την ομάδα τους στο ΝΒΑ, τους Knicks.

Αν και ακόμα κανείς από τους δύο δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς τρέχει μεταξύ των δύο σταρ, η οικειότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη.

 

Δεν είναι γνωστό αν ο ηθοποιός και το μοντέλο είναι ζευγάρι ή αν απλώς συνδέονται ερωτικά. Άλλωστε, λίγες ημέρες πριν, έξω από το σπίτι της βρικόταν ο Dj Orazio, με τον οποίο είχε φανεί να ανταλλάσσει δημόσια φιλιά.

Βέβαια, η μια σχέση της μπορεί να μην την άλλη, αφού πρόσφατα το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι μονογαμική.

Όπως είχε δηλώσει, βρίσκεται σε μια φάση εξερεύνησης του εαυτού της και θέλει να απολαύσει την ελευθερία της, βγαίνοντας με πολλά άτομα, τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο TikTok, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε πει πως: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους “καυτοί”, αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Κάποιοι από τους θαυμαστές της ωστόσο, δεν εγκρίνουν τις επιλογές της και θεωρούν ότι το έχει «παρακάνει» με τους συντρόφους της, αλλά και τα σχόλια για την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που είναι μητέρα. Άλλοι πάλι, πιστεύουν ότι τους «κοροϊδεύει» και πως όλα είναι ένα κόπλο μάρκετινγκ.