Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χιθ Λέτζερ – Μισέλ Γουίλιαμς: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους (Βίντεο)

Ένα ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Brokeback Mountain ήταν αρκετό για να φέρει τους δύο ηθοποιούς κοντά

Ο Χιθ Λέτζερ και η Μισέλ Γουίλιαμς ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια πριν χωρίσουν το 2007. Πέντε μήνες μετά ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Brokeback Mountain το 2005 και το ειδύλλιό τους άνθισε όταν ο Χιθ βοήθησε τη Μισέλ η οποία τραυματίστηκε στα γυρίσματα.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής για την ταινία, η Μισέλ στραμπούληξε το γόνατό της και έκλαιγε από τον πόνο.

Η σεναριογράφος του Brokeback Mountain Νταϊάνα Οσάνα δήλωσε στο Out Magazine: «Είχε στραμπουλήξει το γόνατό της και έπρεπε να καλέσουμε κάποιον να την πάει στο νοσοκομείο. Ο Χιθ δεν ήταν διατεθειμένος να την αφήσει να πάει μόνη της, και καθώς έμπαινε στο όχημα μαζί της, της χάιδευε τα μαλλιά. Τον θυμάμαι να την κοιτάζει και εκείνη να να κάνει το ίδιο. Ήταν σχεδόν ξαφνιασμένη από την προσοχή που της έδινε, αλλά μπορούσες να το δεις κάθε μέρα από εκεί και πέρα».

Ο Χιθ και η Μισέλ άρχισαν να βγαίνουν και σε λιγότερο από ένα χρόνο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν μαζί μια κόρη.

Το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους Ματθίλδα, το μοναδικό τους παιδί, τον Οκτώβριο του 2005.

Ο Χιθ πέθανε σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου 2008, μετά από υπερβολική δόση που πήρε κατά λάθος μετά από μήνες σωματικής και ψυχικής εξάντλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών για χρόνια και η κατάσταση κορυφώθηκε όταν έπαιζε πάρα πολλές ταινίες – συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου του ρόλου The Dark Knight – με πολύ λίγο ύπνο. Τότε άρχισε να παίρνει διάφορα κοκτέιλ συνταγών για να σταματήσει το μυαλό του.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι. Το σώμα μου ήταν εξαντλημένο και το μυαλό μου εξακολουθούσε να λειτουργεί», είχε πει στους New York Times σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο – μόλις δύο μήνες πριν πεθάνει σε ηλικία 28 ετών.

Διαπιστώθηκε ότι είχε πάρει έναν θανατηφόρο συνδυασμό έξι φαρμάκων: δύο είδη ναρκωτικών, δύο είδη αγχολυτικών φαρμάκων και δύο είδη υπνωτικών φαρμάκων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00