Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Η επαναστατική της φύση, η σχέση με τους γονείς της και η αποκάλυψη για το όνομά της

«Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”» ανέφερε στη συνέντευξή της η ηθοποιός

Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!. Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» αποκάλυψε πως το όνομά της, Κλέλια, προέρχεται από το Κλεάνθη, που σημαίνει το δοξασμένο άνθος. Οι γονείς της θέλησαν να της δώσουν το όνομα της αγαπημένης ηρωίδας του Γρηγόριου Ξενόπουλου, που λάτρευε τα όμορφα, χαριτωμένα αγριόκρινα που φυτρώνουν στα ακρογιάλια.

Μιλώντας την εφηβεία της η Κλέλια Ανδιολάτου, τόνισε ότι είχε «φουλ επαναστάσεις»: «Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου, γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα».

 

Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αποκάλυψε αν οι γονείς της, της έθεταν όρια: «Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους».

Σχολιάζοντας σε ποιον από τους δύο έχει περισσότερη αδυναμία: «Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό. Θυμάμαι ότι είχαμε ένα παιχνίδι που παίζαμε περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου: παρατηρούσαμε τα μπουμπουκάκια των λουλουδιών και λέγαμε “αυτό είναι δικό μου”. Και τώρα, επειδή το γραφείο του είναι κοντά στη στάση, όταν περνάει από εκεί, μου στέλνει φωτογραφίες με λουλούδια και μου λέει “αυτό είναι δικό μου”».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00