Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Μάνο Παπαγιάννη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε για την παράσταση που συμμετείχε με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Τον ηθοποιό εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» όπου και πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή των 4 μηνών με αναστολή που του επιβλήθηκε. Ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει πως όταν αποχώρησε από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Υπάρχουν άνθρωποι ή καταστάσεις που έχουν συμφέρον να το διογκώσουν όλο αυτό το περιστατικό. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όταν πήγε να κλείσει τον ρόλο του, ρώτησε πόσα παίρνω. Του είπε 1800 και ζήτησε 1801. Αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Μάνος Παπαγιάννης.

 

 

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Βρήκες την κατάλληλη στιγμή. Δεν έγινε η παράσταση, πάμε παρακάτω. Ας λέμε για αυτή την παράσταση. Τα φιλιά μας», ενώ στη συνέχεια απέφυγε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00