Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης για τη Σοφία Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Τα κατάφερε, με κατέστρεψε»

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη του με τη Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής και αποχής από συνεντεύξεις, ο Μάνος Παπαγιάννης αποκάλυψε τη δική του αλήθεια, φωτίζοντας πλευρές της υπόθεσης που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί ποτέ, από τη στιγμή του συμβάντος έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Για τα παιδιά του

«Ο μικρός είναι μικρός και δεν έχει καταλάβει πολλά πράγματα. Η Λυδία είχε ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Ακόμα και στην πρώτη δίκη πήγαινε στο δωμάτιό της.

Για τη σύζυγό του

Η Αγγελική ήταν πολύ υποστηρικτική. Γνωρίζει τι έγινε. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, με εντάσεις και κλάματα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στην οικογένειά μας και στη ζωή μας. Ακόμα και στο άκουσμα Παυλίδου και Νικολαΐδου δεν μπορεί να συνέλθει, δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι».

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα

«Είμαι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκα και είμαι το θύμα. Δεν χτύπησα και δεν έκανα κακό σε κανέναν. Νιώθω μεγάλη αδικία. Εννοείται βριστήκαμε, είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλο. Έπιασα τα χέρια της Παυλίδου και τα έβγαλα από πάνω μου.

Οι τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις

Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμία έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Άλλα πράγματα έγραφαν την πρώτη ημέρα, άλλα τη δεύτερη και άλλα την τρίτη ημέρα. Η κυρία Παυλίδου ισχυρίστηκε ότι πονούσε η πλάτη της. Η έκθεση του γιατρού έλεγε ότι δεν παρατήρησε χτυπήματα, αλλά στένωση της σπονδυλικής στήλης. Η Σοφία Παυλίδου δεν έπεσε, όρθια ήταν. Τεχνικός του θεάτρου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη στη Σοφία Παυλίδου, όπως λέγεται και στην ιατρική γνωμάτευση του ιατροδικαστή».

Η επόμενη ημέρα από το συμβάν

«Την επόμενη ημέρα από το συμβάν ζήτησα συγγνώμη απ’ όλον τον θίασο για την αναστάτωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Πριν η κ. Παυλίδου είχε ζητήσει από τον κ. Γκουρούση να της ζητήσω συγγνώμη, μου είχε κάνει μήνυση και είχε βρει συνάδελφο ηθοποιό για να με αντικαταστήσει. Ακόμα κι αν δεν φταίω ύστερα από αυτό, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωπο;».

Η ημέρα της δίκης

«Την ώρα που δικαζόταν η κ. Παυλίδου, προθυμοποιήθηκα να ζητήσω συγγνώμη, αλλά η κ. Παυλίδου δεν το δεχόταν. Άρα ό,τι έλεγε περί συγγνώμης ήταν προσχηματικά. Περνάει έξω ότι εμείς εκλιπαρούσαμε για συγγνώμη. Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι εναντίον μου, έτσι ήθελε η άλλη πλευρά.

Η Βάσια Τριφύλλη τη χαρακτήρισε «ανακατώστρα»

Η Βάσια Τριφύλλη διέψευσε τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κ. Παυλίδου και τη χαρακτήρισε “ανακατώστρα”. Ο πιο μεγάλος μάρτυρας ήταν ένας αθόρυβος μάρτυρας, ο τεχνικός του θεάτρου. Τον παρακάλεσα να με βοηθήσει, να καταθέσει και φοβόταν μην μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους. Ο τεχνικός του θεάτρου κατέθεσε ότι άκουσε τον Καλυβάτση να λέει αυτολεξεί αυτά για τα οποία θα με κατηγορούσε. Κατέθεσε ότι δεν κλότσησα την πόρτα, γιατί δεν ήταν σπασμένη. Έβγαλα απλώς τα χέρια της από το πρόσωπό μου κι έφυγα. Οι παραγωγοί του θεάτρου με υπερασπίζονται».

Μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει και με κατέστρεψε

«Η Παυλίδου είχε δημιουργήσει στο παρελθόν πρόβλημα πετώντας τις μπότες της στον υπεύθυνο. Ο μόνος άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα απ’ όλους είναι η γυναίκα μου και είναι ο πιο σημαντικός μάρτυρας. Όλοι οι συνάδελφοί μου με στηρίζουν τηλεφωνικά, αλλά δεν έρχεται κανείς να με υπερασπιστεί δημόσια και στο δικαστήριο, γιατί φοβούνται αυτούς τους αδίστακτους ανθρώπους, όπως ο τεχνικός του θεάτρου.

Η κ. Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης.

Έχουν συμφέρον να διογκώσουν το περιστατικό

Υπάρχουν άνθρωποι ή καταστάσεις που έχουν συμφέρον να το διογκώσουν όλο αυτό το περιστατικό. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όταν πήγε να κλείσει τον ρόλο του, ρώτησε πόσα παίρνω. Του είπε 1.800 και ζήτησε 1.801. Αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Η Αγγελική ήταν με μωρό στο σπίτι και θήλαζε όταν την παρακάλεσα να αντικαταστήσει την Παυλίδου για να μη χάσουν όλοι αυτοί τη δουλειά τους. Τότε πήγε στην Αστυνομία, έκανε μήνυση για να με συλλάβουν την ώρα της παράστασης.

Η Σοφία Παυλίδου πανηγυρίζει στο ημίχρονο

Πανηγυρίζει στο ημίχρονο. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί στη δίκη είχαμε αξιοπρέπεια. Παίξαμε μπάλα, φάγαμε ένα γκολ από γκέλα. Πάμε τώρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ακούστηκε ότι εγώ βγαίνω σε εκπομπές, ενώ έχω να δώσω συνέντευξη 4 χρόνια. Η Παυλίδου έχει δώσει 17 συνεντεύξεις.

Παρασύρθηκαν

Η Κόνι Μεταξά και η Ρέα Τουτουνζή παρασύρθηκαν. Οι καταθέσεις τους μαζί με του Καλυβάτση είναι πανομοιότυπες.

Έχω καταστραφεί

Δεν έκανα μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον της Παυλίδου, ο εισαγγελέας το όρισε. Απ’ όλες τις απόψεις έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε.

Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε

Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημία και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να ‘ναι καλά η οικογένειά μου, θέλω να τελειώσουν αυτά τα κατάφωρα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00