Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαριαγάπη Ξυπολιά για τον χωρισμό από τον Αιμιλιάνο Μάρκου: Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο ριάλιτι μοντέλων.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη, γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε, αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, τόσο χειρότερο γίνεται, όταν δεν υπάρχει προσπάθεια και από τα δύο άτομα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ο λόγος που οδηγήθηκαν στον χωρισμό

«Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά. Δεν βρίσκω νόημα να διαγραφούν κάποιες φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00