Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έιμι Άνταμς για την επιστροφή του Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν: Δεν είναι συναρπαστικό; (Βίντεο)

Μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam» ο χολιγουντιανός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι επανέρχεται στον ρόλο του υπερήρωα
Η Έιμι Άνταμς εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή του Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν. «Δεν είναι συναρπαστικό;», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη Λόις Λέιν στο «Man of Steel».

Η Άνταμς αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης Ντάρεν λε Γκάλο, την ενημέρωσε ότι ο Κάβιλ εμφανίστηκε με τον χαρακτήρα στο τέλος του «Black Adam», το οποίο αποτελεί την προσαρμογή του κόμικ της DC από τον Ντουέιν Τζόνσον.

«Είμαι ενθουσιασμένη για τον Κάβιλ», είπε η χολιγουντιανή ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν».

Η Έιμι Άνταμς, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως δεν γνωρίζει αν η ίδια θα επιστρέψει με τον ρόλο της Λόις στην ταινία: «Δεν μου έχουν μιλήσει γι’ αυτό. Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Ο ρόλος της Λόις έχει αποτυπωθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».

Η επιστροφή του Χένρι Κάβιλ στον αγαπημένο ρόλο
Ο Κάβιλ επιβεβαίωσε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 24 Οκτωβρίου ότι επιστρέφει ως Σούπερμαν στη νέα ταινία της Warner Bros – DC, μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam».

Ο 39χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μία post-credits σκηνή του «Black Adam», εκεί όπου ο ομώνυμος αντι-ήρωας του Ντουέιν Τζόνσον «The Rock» συναντήθηκε με τον Superman, αφήνοντας έκπληκτους τους φαν, που αναμένουν την επική και αναπόφευκτη σύγκρουσή τους στο σίκουελ του «Black Adam».

«Ήθελα να περιμένω να περάσει το Σαββατοκύριακο πριν το αναρτήσω, επειδή ήθελα να δείτε όλοι το “Black Adam“», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Κάβιλ.

 

«Αυτό ήταν μόλις μία μικρή γεύση από τα όσα έπονται» συνέχισε και τέλος συμπλήρωσε: «Η αυγή της ελπίδας ανανεώθηκε. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθείτε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου