Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κάνουν πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο

Η πρεμιέρα θα γίνει στον απόηχο που προκάλεσε ο νέος κύκλος της σειράς «Το Στέμμα»

Το ντεμπούτο τους στο Netflix αναμένεται να κάνουν τον Δεκέμβριο ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές, που ήθελαν την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ τους να παίρνει αναβολή για το 2023.

Η αναβολή αποτελούσε και επιθυμία των Σάσεξ, μετά και την επιτυχία που σημειώνει ο νέος κύκλος του «Στέμματος», όπως μετέδωσε και το Page Six.

Πάντως το Netflix αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στον προγραμματισμό, με δεδομένο ότι το ντοκιμαντέρ δεν έχει καμία σχέση με την πέμπτη σεζόν του «The Crown». Πηγές του Netflix είχαν υποστηρίξει ότι υπήρξαν προβλήματα μεταξύ των Σάσεξ και της πλατφόρμας, καθώς ήθελαν να μην προβληθούν σχόλια που είχαν γίνει για τον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, όπως και για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Αν και επίσημη ημερομηνία δεν έχει οριστεί, άτομα που γνωρίζουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι κάποια σχόλια που έκαναν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έρχονται σε αντίθεση με όσα έγραψε ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου στα απομνημονεύματά του.

Ο νέος κύκλος της σειράς «The Crown» έχει προκαλέσει έντονη κριτική, σε διάστημα μικρό από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου