Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στην κουζίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η εκπομπή του Ιμπάκα και η ελληνική… «προτροπή» του στον αστέρα των Μπακς (Βίντεο)

Πολλές από τις γευστικές προτάσεις, μόνο στην ιδέα δεν μπορούν να φανούν ευχάριστες, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι ξεκαρδιστικό, καθώς ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ ήπιε μέχρι και… τσάι από γρύλους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας σεζόν στην εκπομπή “How hungry are you?” του συμπαίκτη του στος Μπακς, Σερζ Ιμπάκα ο οποίος τον… “βασάνισε” από τις γευστικές δοκιμασίες.

Ο συμπαίκτης του δις MVP του ΝΒΑ, άφησε για λίγο τα παρκέ και μπήκε στην κουζίνα ως οικοδεσπότης της εκπομπής, για να προσφέρει διάφορες “λιχουδιές” στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πολλές από τις γευστικές προτάσεις, μόνο στην ιδέα δεν μπορούν να φανούν ευχάριστες, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι ξεκαρδιστικό, καθώς ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ ήπιε μέχρι και… τσάι από γρύλους.

Το μενού έκλεισε με γλώσσα αρνιού με τον Αντετοκούνμπο να αρνείται αρκετές φορές να δοκιμάσει προτού μάθει ακόμη και τις διατροφικές συνήθειες του αρνιού. Ο Ιμπάκα τον αναγκάστηκε λοιπόν να τον προτρέψει με έναν ελληνικό τρόπο, λέγοντάς του: «Φάε μ@@ακα, πρέπει να δοκιμάσεις».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου