Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στην αντεπίθεση η Δώρα Χρυσικού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της

Στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

Στην αντεπίθεση πέρασε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού καθώς το πρωί της Δευτέρας κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της για ψευδή καταμήνυση εναντίον της και για ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις. Να σημειώσουμε ότι η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς είναι τα δύο πρόσωπα που στάθηκαν από την αρχή στο πλευρό της Ζέτας Δούκα στη δικαστική διαμάχη της με το σκηνοθέτη.

 

«Χαμηλοί τόνοι»

«Είμαι καλά. Απλώς εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια. Δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση και αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία», τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

«Για την αλήθεια»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου