Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

“Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ” δηλώνει ο Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά επί του θέματος μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Παυλίδου-Παπαγιάννη, ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να υπερασπιστεί την αθωότητα της συζύγου του.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα από το Πρωτοδικείο στην πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη που είχε με τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη. Ο κατηγορούμενος ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή, ενώ η υπόθεση οδηγείται πια στο Εφετείο.

Ο παρουσιαστής του Alpha έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!».

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Εφετείο, μετά το σχετικό αίτημα της πλευράς Παπαγιάννη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου