Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Παπαφωτίου για Πάνο Νάτση: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις “Σέρρες”, δεν έχω διαχειριστεί τον θάνατό του»

«Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ» τόνισε για τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα 

Στον αδικοχαμένο συνάδελφό της, Πάνο Νάτση, που πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του τον περασμένο Ιανουάριο αναφέρθηκε η Μαρία Παπαφωτίου, η οποία όπως δήλωσε «δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τον θάνατό του».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε τόσο για τον Πάνο Νάτση, όσο και για τη σειρά «Σέρρες», όπου πρωταγωνιστούσε.

«Ήμασταν πολύ φίλοι, συναντηθήκαμε σε κάτι γυρίσματα που είχα πάει για guest. Είναι σαν μη γενόμενο αυτό στο μυαλό μου, δεν το έχω τοποθετήσει, δεν το έχω διαχειριστεί καθόλου» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις “Σέρρες”. Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ, ότι δεν θα ξαναπούμε τα αστεία μας. Τι λέτε; Δεν γίνεται».

 

Στη συνέχεια, η Μαρία Παπαφωτίου σχολίασε και τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι», λέγοντας: «Δεν το πιστεύω πόσο τυχερή είμαι στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Έχουμε δεθεί, έχουμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε με τέτοιο μόχθο, δίνουμε τη ζωή μας και την ψυχή μας, που νομοτελειακά έρχεται και μία ευκαιρία η οποία «κουμπώνει» στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνεις. Δεν πιστεύω στην τύχη εγώ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου