Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζόνι Ντεπ: Το ενδεχόμενο επιστροφής στους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Η δήλωση που κίνησε υποψίες

Οι αποκαλύψεις της Margot Robbie για το μέλλον των «Πειρατών της Καραϊβικής» βάζουν φωτιά καθώς δήλωσε πως το remake με την ίδια πρωταγωνίστρια έχει ακυρωθεί

Τη «βόμβα» που ανατρέπει τα δεδομένα για το μέλλον των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» αποκάλυψε η 32χρονη Robbie σε ένα ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair, για το οποίο φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του εξωφύλλου. Αποκάλυψε ότι η Disney ακύρωσε το remake των Pirates όπου θα πρωταγωνιστούσε, για το οποίο το σενάριο έγραφε η Christina Hodson του Birds of Prey.

Από το 2020 έγιναν επίσημα γνωστές οι προθέσεις της Disney να προχωρήσει με ένα «γένους θηλυκού» remake των Πειρατών και να αφήσει πίσω τον Jack Sparrow του Depp, του οποίου το δικαστήριο με την Amber Heard εκκρεμούσε. Όπως δήλωσε η ιδία:

«Είχαμε μια ιδέα και την αναπτύσσαμε για κάποιο χρονικό διάστημα, πριν από καιρό, προκειμένου να γίνει μια περισσότερο γυναικεία ταινία -όχι εντελώς γυναικεία- και να ήταν απλώς μια διαφορετική ιστορία – η οποία πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία. Όμως υποθέτω ότι δεν θέλουν να το κάνουν».

Plan B η νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Johnny Depp

Ταυτόχρονα όμως αναπτύσσονταν και ένα δεύτερο remake με τους Ted Elliott (αρχικός σεναριογράφιος του franchise) και τον Craig Mazin του “Chernobyl” στην παραγωγή. Για αυτό δεν γνωρίζουμε την τύχη του, αλλά οι φήμες εδώ και καιρό, λένε πως αφορά το “Plan B” του Jerry Bruckheimer και της Disney για μια νέα ταινία Pirates of the Caribbean με τον Johnny Depp.

Τον περασμένο Μάιο ο Bruckheimer είχε πει τα εξής: «Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Επεξεργαζόμαστε δύο σενάρια για τους Πειρατές – ένα με αυτήν, ένα χωρίς αυτήν. Θα επιστρέψει ο Depp; Όχι προς το παρόν. Το μέλλον δεν έχει ακόμη αποφασιστεί».

Τι δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ

Ωστόσο, από την πλευρά του Johnny Depp και λίγο μετά την νίκη του στη πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, διέψευσε για ακόμη μια φορά ότι τα όσα έχουν ειπωθεί για την επιστροφή του είναι «κατασκευασμένες φήμες».

Ο Johnny Depp κατά τη διάρκεια της περίφημης δίκης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, είχε εκφράσει το ότι ήθελε να «αποχαιρετήσει σωστά» τον χαρακτήρα αν και τώρα θα απέρριπτε αυτή την πρόταση. Μάλιστα είπε την περίφημη ατάκα πως δε θα επέστρεφε ακόμη και εάν του προσέφεραν «$300 εκατ. και ένα εκατομμύριο αλπάκα» και μάλλον πάνω σε αυτή την δήλωση βασίστηκε η φήμη που διαψεύστηκε.

Ωστόσο, κόντρα στις διαψεύσεις ήρθε μια πρόσφατη δήλωση ενός πρώην μέγαλοστελέχους της Disney που αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει ο Johnny Depp στο Pirates of the Caribbean 6.

Παρά τα όσα αναφέρει δημοσίως, ο Johnny Depp δεν χαλάει το χατίρι σε κανέναν fan του όταν του ζητάει να μεταμορφωθεί για λίγο σε “Jack Sparrow“, όπως σε αυτό το viral βίντεο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00