Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Bασιλιάς Κάρολος: Γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια ως μονάρχης της Βρετανίας – Το πορτρέτο και η «σιωπή» για την Ελισάβετ

Παράλληλα, είναι και τα πρώτα γενέθλια, που καλείται να γιορτάσει χωρίς την πολυαγαπημένη του μητέρα, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο βασιλιάς Κάρολος σήμερα, 14 Νοεμβρίου, γίνεται 74 χρόνων και αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει ως μονάρχης της Βρετανίας. Παράλληλα, είναι και τα πρώτα γενέθλια, που καλείται να γιορτάσει χωρίς την πολυαγαπημένη του μητέρα, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Έχουν περάσει λιγότερο από δύο μήνες που ο Κάρολος ανακηρύχθηκε βασιλιάς της Βρετανίας, μετά τον θάνατο της μητέρας του, και, σύμφωνα με το BBC, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να προχωρήσει το Μπάκιγχαμ σε οποιαδήποτε ανακοίνωση αφορά τους επικείμενους εορτασμούς για τα 74α γενέθλια του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ενδεχομένως ο βασιλιάς Κάρολος να τα γιορτάσει το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια ως μονάρχης ιδιωτικά, σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Δεν έχουν προγραμματιστεί επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις και τα γενέθλια του μονάρχη της Βρετανίας θα τιμηθούν μόνο με κάποιους κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο. Επίσης, η μπάnντα της βασιλικής φρουράς θα παιανίσει το Happy Birthday κατά τη διάρκεια της αλλαγής φρουράς στο Μπάκιγχαμ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δημοσίευσε μια φωτογραφία – πορτρέτο του βασιλιά, με ευχές για «χρόνια πολλά και χαρούμενα γενέθλια».

Στα social media ευχήθηκαν φυσικά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ αυτών ο Γουίλιαμ και η Κέιτ.

*Με πληροφορίες από BBC και Daily Mail

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου