Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλειος Κωστέτσος: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε τη Δευτέρα 14/11 ο Βασίλειος Κωστέτσος.

O γνωστός σχεδιαστής μόδας, μετά την αλλαγή στα μαλλιά του, μίλησε για τη μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά και για τις παλαιότερες αποτυχημένες εμφυτεύσεις που είχε κάνει.

«Τις τρεις πρώτες μέρες πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω μαζεύτηκε στα μάγουλα και ευτυχώς γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά όμως», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Δεν μου αρέσουν όσοι γράφουν κακεντρεχή σχόλια. Εγώ δεν μπαίνω στο προφίλ σου να σε ενοχλήσω, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθείς μαζί μου, χωρίς να με γνωρίζεις και ξαφνικά γράφεις χυδαία σχόλια από κάτω. Εγώ δεν απαντώ, γιατί τα εμμονικά άτομα δεν μπορούν να αλλάξουν την εμμονή τους. Τους μπλοκάρω και τελειώνει εκεί», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, πολλές τούφες. Τα μαλλιά μου τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλους και ενώ συζητούσαμε για μαλλιά μου μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών.

Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα.

«Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου