Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κριστίνα Άπλγκεϊτ για το «Dead to Me»: «Ο ρόλος μου στη σειρά θα είναι μάλλον και ο τελευταίος» (Βίντεο)

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στον χώρο της υποκριτικής, λόγω της μάχης της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε πως δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να ασχολείται με την υποκριτική, λόγω της διάγνωσής της με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός δήλωσε στο Variety πως πιθανότατα ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Dead to Me» να είναι και ο τελευταίος για εκείνη, αφού η πάθησή της τη δυσκολεύει αρκετά.

«Η Τζεν Χάρντινγκ θα είναι μάλλον, ο τελευταίος μου ρόλος. Με την ασθένειά μου, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ικανή. Αλλά αυτό ήταν ένα δώρο για εμένα», δήλωσε η ηθοποιός.

 

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στις αρχές του 2021. Όπως είπε, η παρουσία της στο πλατό για την κωμωδία του Netflix, τη βοήθησε να «μάθει τι είναι ικανή να κάνει».

«Δεν μπορούσα να δουλέψω 18 συνεχόμενες ώρες όπως όλοι, όμως ήταν τόσο στοργικοί μαζί μου», εξήγησε.

«Αν τους τηλεφωνούσα το πρωί και τους έλεγα για παράδειγμα πως δεν μπορώ να κατέβω τις σκάλες, μου έλεγαν “οκ, δεν θα κάνουμε αυτό το γύρισμα σήμερα, θα κάνουμε άλλα πράγματα», συμπληρώνει, ενώ ανέφερε επίσης, πως λίγο μετά τη διάγνωσή της, το Netflix της επέτρεψε να κάνει ένα διάλειμμα για μερικούς μήνες, προκειμένου να μπορέσει να συνειδητοποιήσει ό,τι της συνέβη.

Όπως είπε κλείνοντας, μπορεί να σταματήσει από την υποκριτική, όμως δεν σκοπεύει να μείνει άπραγη. «Θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου. Ο δρόμος συνεχίζει», είπε κλείνοντας.

Ο ρόλος της στη σειρά

Στη σειρά η Άπλγκεϊτ υποδύεται τη χήρα Τζεν Χάρντινγκ η οποία, μετά την απώλεια του συζύγου της από ατύχημα με εγκατάλειψη, συναντά την ελεύθερη Τζούντι Χέιλ (την οποία υποδύεται η Καρντελίνι) σε μια ομάδα υποστήριξης.

Η απίθανη φιλία τους, τελικά, περιπλέκεται από μυστικά, ψέματα και μια τυχαία δολοφονία που θα τις συνδέσει για μια ζωή.

fEQ3DiZFSAkfqFxQ6VX2tCtXkK5

Η πρώτη σεζόν του «Dead To Me» έκανε πρεμιέρα στο Netflix με 10 επεισόδια τον Μάιο του 2019. Η ημίωρη σκοτεινή κωμωδία επέστρεψε για δεύτερη σεζόν τον Μάιο του 2020, επίσης με 10 επεισόδια.

Παρόλο που η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν τον Ιούνιο του 2020, η πανδημία και η διακοπή των γυρισμάτων κράτησαν την παραγωγή σε ακινησία.

Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκίνησε την άνοιξη του 2021, αλλά καθυστέρησε, καθώς η Άπλγκεϊτ έμαθε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η τελευταία σεζόν του «Dead to Me» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου