Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος της εύχεται για την εγκυμοσύνη της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της!

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φήμες, η Ελένη Φουρέιρα επιτέλους επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι για πρώτη φορά έγκυος, ένα γεγονός που επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Φουρέιρα δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers έστειλαν στην εκρηκτική pop star τις πιο θερμές ευχές τους.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κόνι Μεταξά, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Ηλιάκη και άλλοι.

Δες περισσότερα στα σχόλια:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου