Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτ Μος: Ξέχασε τα λόγια της και άρχισε να τραυλίζει (Βίντεο)

Το μοντέλο έμοιαζε σαν χαμένο, επαναφέροντας στους θαυμαστές, μνήμες από το… «άγριο» παρελθόν της

Ένα βίντεο της Κέιτ Μος από την ομιλία της στα WSJ Innovator Awards 2022, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αμέσως προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για την αλλόκοτη παρουσία του διεθνούς φήμης μοντέλου.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της εμφάνισής της Μος, με το διάφανο φόρεμα που διάλεξε να φορέσει, το οποίο έγινε viral.

Το supermodel εμφανίστηκε στο χαλί των βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με το μακρύ φόρεμα του οίκου Saint Laurent σε λαδί απόχρωση, που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Στις φωτογραφίες, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, φαινόταν και το μαύρο εσώρουχο, που επέλεξε να βάλει μέσα από το φόρεμα.

SPL5499469_005

 

Αυτή τη φορά το όνομα του μοντέλου ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, με αφορμή την ίδια εμφάνιση. Τώρα όμως τα «πηγαδάκια» σχολιάζουν την παράξενη ομιλία της Μος.

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Κέιτ Μος έδειχνε να ξεχνά τα λόγια της, ενώ άρχισε να τραυλίζει. Το μοντέλο έμοιαζε σαν χαμένο, επαναφέροντας στους θαυμαστές, μνήμες από το… «άγριο» παρελθόν της.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram το μοντέλο που είναι νηφάλιο εδώ και τέσσερα χρόνια, εκφώνησε έναν ασυνάρτητο λόγο για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του YSL. Πιο συγκερκιμένα το μοντέλο καλωσόρισε αρχικά τους παρευρισκομένους και λίγο αργότερα επήλθε… ο κατήφορος. Η ίδια διέκοψε τον λόγο της, κοίταξε επίμονα το κινητό της και ύστερα δεν θυμόταν τίποτα από όλα όσα έπρεπε να πει.

Δείτε το βίντεο 

Το supermodel, που κάποτε ήταν διάσημο για τα ξέφρενα πάρτι και τον αλλόκοτο τρόπο ζωής της, παρουσίασε μία εταιρεία ευεξίας κατά τη διάρκεια του έτους, την οποία εγκαινίασε με σκοπό να επικεντρωθεί στην αγάπη για τον εαυτό της: «Όταν ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Λένε πως η φροντίδα του εαυτού είναι μέρος της αγάπης γι’ αυτόν. Αυτό χρειαζόμαστε όλοι, αυτό χρειαζόμουν εγώ, να ακολουθώ το Cosmoss. Η ευτυχία είναι μικρά πράγματα. Χθες μάζεψα λουλούδια από τον κήπο μου για τα γενέθλια του πατριού μου. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη. νομίζω έιμαι όσο πιο ευτυχισμένη υπήρξα ποτέ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00