Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Αλβέρτος του Μονακό για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τα παιδιά από πρώην ερωμένες του

Στο περιθώριο επίσημης επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, ο πρίγκιπας συναντήθηκε με την 30χρονη Τζασμίν και τον 19χρονο Αλεξάντερ, «καρπούς» των σχέσεών του με μια αεροσυνοδό και μια σερβιτόρα

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό πόζαρε για πρώτη φορά με τα δύο του παιδιά από πρώην ερωμένες του, αγκαλιάζοντας με το χέρι του την κόρη του, η οποία χαμογελά δίπλα στον ετεροθαλή αδερφό της.

Ο Πρίγκιπας, 64 ετών, είχε το χέρι του γύρω από την κόρη του Τζασμίν Γκριμάλντι, 30 ετών, στη φωτογραφία, η οποία καθόταν δίπλα στον ετεροθαλή αδερφό της Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κόστε, 19 ετών.

64287375-11400789-Prince_Albert_is_pictured_in_New_York_posing_for_a_photo_with_tw-a-70_1667867086600
O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό φωτογραφήθηκε μαζί για πρώτη φορά με την 30χρονη κόρη του Τζασμίν και τον 19χρονο γιό του Αλεξάντερ, στη Νέα Υόρκη

Η νεαρή Τζασμίν, μητέρα της οποίας είναι η Αμερικανίδα σερβιτόρα Ταμάρα Ροτόλο, 61 ετών, συνάντησε τον πατέρα της για πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών, έπειτα από ένα τεστ DNA που επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Άλμπερτ ταίριαζε.

«Είναι υπέροχο που συνέβη όταν συνέβη, και από τότε απολαμβάνουμε μια υπέροχη σχέση», είπε.

photo-tamara-rotolo-2020-mere-jazmin-grace-grimaldi
Η νεαρή Jazmin με την μητέρα της, Αμερικανίδα σερβιτόρα Tamara Rotolo, 61 ετών,

Στη φωτογραφία, η Τζασμίν έχει το χέρι της γύρω από τον Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κόστε, τον γιο της Νικόλ Κόστε. Την φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στη Νέα Υόρκη, κοινοποίησε στο διαδίκτυο η πρώην του ερωμένη, Νικόλ Κόστε, 50 ετών, πρώην αεροσυνοδός της Air France, με καταγωγή από το Τόγκο και μητέρα του Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κόστε.

64295319-11400789-image-a-46_1667873686175
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την ερωμένη του Νικόλ Κόστε και τον γιό τους Alexandre Grimaldi-Coste .
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι ήταν ο πατέρας του Αλεξάντερ λίγο πριν ενθρονιστεί ως ηγεμόνας του πριγκιπάτου το 2005.

«Πατέρας και βασιλιάς», παρατήρησε η Νικόλ Κόστε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Πρίγκιπας έχει επίσης δίδυμα επτά ετών με τη σύζυγό του, την πρώην Ολυμπιονίκη της κολύμβης πριγκίπισσα Charlene, 44 ετών, την οποία παντρεύτηκε το 2011.

SPL5499724_071
Στη Νέα Υόρκη και στα 2022 Princess Grace Awards έδωσε το παρών το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό, Αλβέρτος και Charlene. H πριγκίπισσα Charlene εντυπωσίασε μέσα στη μάξι, φλοράλ τουαλέτα της. Το αμάνικο φόρεμα με τη μακριά ουρά και τη λαιμόκοψη, είναι σχέδιο ενός αγαπημένου στην πριγκίπισσα σχεδιαστή του Terrence Bray. Οσο για τον πρίγκιπα Αλβέρτο, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν. Το αμάνικο φόρεμα με τη μακριά ουρά και τη λαιμόκοψη, είναι σχέδιο ενός αγαπημένου στην πριγκίπισσα σχεδιαστή του Terrence Bray. Οσο για τον πρίγκιπα Αλβέρτο, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Στη Νέα Υόρκη o πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του πριγκίπισα Σαρλίν για τα 2022 Princess Grace Awards.

Η εκδήλωση έχει το όνομα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Grace Kelly, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Ίδρυμα Princess Grace με έδρα τις ΗΠΑ. H πριγκίπισσα Charlene εντυπωσίασε μέσα στη μάξι, φλοράλ τουαλέτα της.

Ο καυγάς με την πρώην

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, «έσπασε» την σιωπή του, έστω και καθυστερημένα και πήρε θέση για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της συζύγου του, Σαρλίν, η πρώην ερωμένη του και μητέρα του 19χρονου γιου του Αλεξάντερ, Νικόλ Κοστ. Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος δήλωσε «έξαλλος» με την πρώην αεροσυνοδό της Air France για όσα εκείνη ανέφερε κατά της Σαρλίν τον Σεπτέμβριο στο Paris Match.

52486759-10364107-Jazmin_centre_right_29_the_Prince_s_illegitimate_daughter_with_T-m-20_1641213888667
Ολα τα παιδιά του Αλβέρτου, νόθα και κληρονόμοι του θρόνου. Από αριστερά ο 7χρονος πρίγκιπας Ζακ με δεύτερη στην διαδοχή την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, η Τζασμίν Γκριμάλντι και ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι. Δικαίωμα στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό έχουν μόνο τα δίδυμα.

Στην επίμαχη συνέντευξή της η μητέρα του 19χρονου Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ είχε δηλώσει πως το 2010, όταν η Σαρλίν αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, έδωσε εντολή να αλλάξουν το δωμάτιο του γιου της στο παλάτι και να τον μεταφέρουν στην πτέρυγα του προσωπικού.

Ο γόνος του οίκου των Γκριμάλντι ανέφερε στο περιοδικό πως δεν γνώριζε ότι η πρώην ερωμένη του είχε την πρόθεση να κάνει αυτά τα σχόλια για την Σαρλίν. «Αυτή με είχε ενημερώσει πως επρόκειτο να δημοσιοποιήσει κάτι, νόμιζα πως επρόκειτο για κάποια φωτογραφία γενεθλίων (του γιου τους). Ήταν ανάρμοστο, έγινα έξαλλος όταν το έμαθα», δήλωσε ο 64χρονος Αλβέρτος.

Ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, τον οποίο ο Αλβέρτος έχει αναγνωρίσει ως βιολογικό του τέκνο, έγινε 19 ετών τον περασμένο Αύγουστο και γιόρτασε τα γενέθλια του με πάρτι στο οποίο συμμετείχε και η 29χρονη ετεροθαλής αδελφή του Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι.

Τα δύο εξώγαμα τέκνα του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου δεν έχουν δικαίωμα στο θρόνο του πριγκιπάτου, όπου διάδοχος είναι ο 7χρονος πρίγκιπας Ζακ με δεύτερη στην διαδοχή την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00