Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σία Κοσιώνη: «Τα ενδυματολογικά περιθώρια σε ένα δελτίο ειδήσεων είναι περιορισμένα»

Το δεύτερο συνέδριο μόδας της Vogue Greece πραγματοποιήθηκε χθες 8/11 στο Μέγαρο Μουσικής με σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης να δίνουν το παρών αλλά και αρκετές κυρίες της ελληνικής showbiz που αγαπούν τη μόδα.

Ανάμεσά τους και η Σία Κοσιώνη η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” εξήγησε πως τα ενδυματολογικά περιθώρια σε ένα δελτίο ειδήσεων είναι περιορισμένα αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το αγαπημένο της outfit είναι η φόρμα και τα φαρδιά φούτερ.

«Ασχολούμαι πολύ και καθημερινά με την εμφάνισή μου στο δελτίο, στο πλαίσιο της “στολής” γιατί προφανώς όταν μεταφέρεις ειδήσεις στον κόσμο και ειδικά ειδήσεις όπως αυτές που καταγράφουμε τα τελευταία χρόνια, τα ενδυματολογικά περιθώρια είναι στενά. Στην καθημερινότητα το αγαπημένο μου outfit είναι η φόρμα και τα φαρδιά φούτερ.

Έχω μπει στην πρόκληση να αγοράσω διαφόρων ειδών brands αλλά γενικότερα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είσαι από πάνω μέχρι κάτω ντυμένος με brands. Πρέπει να μου αρέσει ένα κομμάτι… Σπάνια παρακολουθώ εκπομπές μόδας» είπε η Σία Κοσιώνη στην Κατερίνα Νινιού.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου