Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ξανά στα δικαστήρια μετά την αναβολή

Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, το πρωί της Τετάρτης 9/11. Η ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στον συνάδελφό της, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, όταν το 2018 συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για σωματική βλάβη.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου. «Ο κύριος Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το περιστατικό γυρνούσε όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» είχε δηλώσει.

Λίγη ώρα πριν από τις 9, ο Μάνος Παπαγιάννης συνοδευόμενος από τη συνήγορο υπεράσπισής του, κα Γιάννα Παναγοπούλου έφτασε στο σημείο. Από την άλλη, η Σοφία Παυλίδου είχε μαζί της την Κόνι Μεταξά, με την οποία έπαιζαν μαζί στην παράσταση και είναι μάρτυρας υπεράσπισής της.

Το TLIFE εξασφάλισε στιγμιότυπα από την άφιξη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου στο δικαστήριο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν θα γίνει η δίκη λόγω της γενικής απεργίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00